Targul de Antichitati revine la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Targ de antichitatiComunicat de presă

Iulius Mall Suceava îşi invită clienţii la un sfârşit de săptămână cu sesiuni de cumpărături avantajoase şi multe surprize pentru petrecerea timpului liber. Târg de antichităţi, festival de dans şi muzică populară, concurs între meşteşugari şi expoziţie de artă sunt evenimentele speciale de pe agenda Iulius Mall pentru următoarele zile.

De vineri până duminică, 10 – 12 mai 2013, modernul se îmbină cu trecutul la Iulius Mall Suceava. În această perioadă, parterul îndrăgitei destinaţii de cumpărături şi petrecere a timpului liber va găzdui o nouă ediţie a Târgului de Antichităţi. Cele mai frumoase decoraţiuni, piese de mobilier, tablouri, bijuterii, ceasuri vintage şi numeroase alte mărturii ale trecutului vor fi prezentate de colecţionarii suceveni la târgul de la Iulius Mall.  Pasionaţii de antichităţi vor putea admira şi cumpăra articole elegante şi preţioase, înnobilate de patina timpului.

Sâmbătă, de la ora 9.00, etajul Iulius Mall se va transforma în scena Festivalului Cântecului şi Dansului Popular. Elevii suceveni se vor întrece în talentul de a duce mai departe tradiţia şi folclorul din Bucovina , la Iulius Mall desfăşurându-se etapa judeţeană a festivalului – concurs. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Palatul Copiilor şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava şi va oferi publicului momente artistice susţinute de copii talentaţi la jocul şi cântecul popular.

Tot sâmbătă, de la ora 09.00, la Iulius Mall Suceava se desfăşoară şi etapa judeţeană a Olimpiadei Meşteşugurilor Artistice Tradiţionale. Numeroşi tineri îşi vor demonstra măiestria în artele populare, realizând şi expunând lucrări cu însemnătate în tradiţia regiunii.

Până pe 2 iunie, Iulius Mall găzduieşte expoziţia „Crâmpeie de suflet”. Vernisajul este organizat de către Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava şi Asociaţia de Artă „Nicolae Tonitza” şi cuprinde 19 lucrări de artă plastică realizate în perioada 2009 – 2013 de Ioana Palamar.

Iulius Mall Suceava continuă să îşi surprindă clienţii cu evenimente aparte, care să îmbogăţească sesiunile de shopping!

Departament PR


Intră acum și în grupul de