Prefectura Suceava luata cu asalt, de Ziua Portilor Deschise


Intră acum și în grupul de

Instituţia Prefectului judeţului Suceava a organizat, pe parcursul zilei de joi, în cadrul evenimentului “Ziua Europei – Ziua Porţilor Deschise”, o sesiune de informare cu tema „Anul 2013 – Anul European al Cetățenilor”.

sinescu si elevii 1

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Suceava, un număr de 50 de elevi de la Şcoala cu clasele I – VIII nr.10 Suceava au avut o întrevedere interactivă cu prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu.

“Am fost foarte plăcut impresionat de modul în care am interacţionat cu elevii, care cunoşteau foarte bine simbolurile Uniunii Europene şi aveau multe informaţii despre drepturile cetăţenilor. Practic, ei sunt cei mai tineri cetăţeni europeni, care reprezentă viitorul nostru, şi implicit al Uniunii Europene. Mă bucur că am fost împreună la sărbătoarea familiei europene, de ziua Europei. Este o Europă pe care noi, cu toţii, trebuie să încercăm să o construim pentru ei”, a declarat Florin Sinescu.

sinescu si elevii 2

După sesiunea de informare, elevii au vizitat sediul Prefecturii Suceava.  Tot în cursul zilei de joi, Instituţia Prefectului judeţului Suceava a mai fost vizitată de un grup de elevi de la Şcoala Gimnazială “Grigore Ghica Voievod” din municipiul Suceava şi de grupuri de cetăţeni însoţiţi de copii, care şi-au manifestat interesul pentru modul în care se desfăşoară activitatea în cadrul instituţiei.


Intră acum și în grupul de