Topul firmelor private din judetul Suceava a ajuns la cea de-a XVIII-a editie


Intră acum și în grupul de

IMM SuceavaFederația Patronală a Întreprinderilor Mici și Mijlocii din județul Suceava organizează în data de 11 octombrie 2013, Topul Firmelor Private din Județul Suceava, recunoscut ca fiind cel mai important eveniment al sectorului IMM sucevean.

Manifestarea devenită tradiție se va desfășura în incinta Complexului Zamca din Suceava, începând cu ora 17.00 și va evidenția IMM-urile care au obținut rezultate deosebite în 2012.

Potrivit președintelui Federației Patronale a Întreprinderilor Mici și Mijlocii din județul Suceava, Liliana Agheorghicesei, la eveniment sunt așteptate să participe peste 200 de firme, care vor fi premiate pentru performanțele economice înregistrate în anul 2012, printre câștigători regăsindu-se atât nume grele ale economiei județului Suceava, dar și firme care au urcat în forță spre locurile de top.

Federația Patronală IMM din județul Suceava realizează cea mai riguroasă și detaliată analiză a performanței mediului de afaceri din județul nostru, așa cum se observă din rezultatele financiare ale firmelor , declarate în bilanțul încheiat în data de 31 decembrie 2012.

Pentru desemnarea celor mai performante societăți comerciale sucevene s-a ținut cont de indicatorii furnizați de Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Suceava și de Finanțele Publice Suceava.

“Se știe că economia județului Suceava a traversat și traversează una dintre cele mai grele perioade. Tocmai din acest motiv, și mai mult ca niciodată, trebuie să îi cunoaștem și să îi apreciem pe cei care depășesc dificultățile și reușesc să facă performanță”, a declarat Agheorghicesei.

Ea a mai spus că mult așteptatul eveniment va reuși să prezinte cele mai profitabile firme IMM din plan local. Unele dintre acestea vor primi distincții deosebite și în cadrul Topului Național al Firmelor Private, ce va fi organizat în data de 6 noiembrie 2013, la Ateneul Român din București, de către Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR) – cea mai reprezentativă confederație patronală pentru IMM-uri la nivel național, constituită conform Legii 62/2011 a dialogului social.

Topul Firmelor Private din județul Suceava îi va evidenția în cadru festiv și pe campionii rezistenței în afaceri – IMM-urile din județul Suceava care împlinesc în anul 2013, 20 de ani de activitate economică neîntreruptă.

“Vom demonstra că IMM-urile sucevene pot face performanță și merită să fie susținute la cel mai înalt nivel”, a completat Liliana Agheorghicesei.


Intră acum și în grupul de