“Targul de nunti Bucovina”: 14-16 februarie 2014, la Iulius Mall Suceava

Targ de nuntiIulius Mall Suceava va gazdui in perioada 14-16 februarie 2014, TARGUL DE NUNTI BUCOVINA, eveniment organizat in colaborare cu Camera de Comert si Industrie Suceava.

Potrivit organizatorilor,  TARGUL DE NUNTI BUCOVINA vine in ajutor sucevenilor prezentandu-le tot ce au nevoie pentru o nunta ca-n povesti.

Manifestarea este specializata in rochii de mireasa, rochii pentru domnisoare de onoare si de ocazie, costume pentru miri, cavaleri de onoare si de ocazie, voaluri, palarii, coafura, cosmetica, aranjamente florale, buchete de mireasa, decoratiuni sali, baloane, fantani de ciocolata, huse pentru scaune, invitatii, focuri de artificii, sonorizare evenimente, foto & video, sali pentru organizare de evenimente, organizatori evenimente, torturi, produse de cofetarie, panificatie si dulciuri, lumanari, inchirieri limuzine, si altele.

“Pe durata desfasurarii evenimentului, vizitatorii vor beneficia de discount-uri la produsele si serviciile oferite. Toti vizitatorii targului vor putea participa gratuit si la o tombola cu premii surpriza”, mai precizează organizatorii.