Targul de nunti „Trend Mariaj”, in perioada 14-16 februarie 2014, la Shopping City Suceava

Targul de nunti Bucovina1

Shopping City Suceava organizează în perioada 14 – 16 februarie târgul de nunţi “Trend Mariaj”, eveniment dedicat viitorilor miri.

„Dacă îţi doreşti o nuntă de vis şi vrei să te pregăteşti pentru cel mai aşteptat moment din viaţa ta, te invităm la târgul de nunţi din incinta Shopping City Suceava.

Fie că îţi doreşti să pui la punct ultimele detalii, ori să alegi o gamă complexă de servicii, expozanţii te aşteaptă cu ultimele tendinţe în domeniul nunţilor. În cadrul târgului “Trend Mariaj” organizat de Shopping City Suceava vor fi prezentate de la cele mai spectaculoase locaţii, până la cele mai frumoase rochii de mireasă şi cele mai elegante costume de mire. De altfel, nelipsite vor fi şi celelalte elemente esenţiale pentru o nuntă unică: verighete/bijuterii, decoraţiuni sală/aranjamente florale, sonorizare/interpreţi, pachete foto/video, invitaţii, lumini ambientale, make-up şi hair-styling, cofetării/patiserii etc.”, arată organizatorii într-un comunicat de presă.

Potrivit acestora, pe întreaga durată a târgului vor fi surprize şi premii pentru vizitatori, iar  pe 14 februarie între orele 15:00 – 18:00, atât viitorii miri cât şi cei care doresc să-şi reînnoiască jurămintele sunt aşteptaţi de Cupidon la ceremoniile de „Căsătorie pentru 1 zi”. Pe lângă momente artistice şi prezentări de rochii de mireasă, costume de mire şi ţinute de ocazie, expozanții târgului vor oferi reduceri şi promoții speciale la încheierea contractelor.

Pe 16 februarie începând cu ora 17:00, tinerii îndrăgostiţi, dar şi publicul sucevean, se vor putea bucura de un super concert susţinut de CONNECT-R, celebru pentru melodiile sale devenite hit-uri naţionale.

“Trend Mariaj” – târgul de nunţi de la Shopping City Suceava va putea fi vizitat zilnic între orele 09:00 – 21:00.