Crin Antonescu vine la Suceava să convingă delegaţii liberali să uite de Tăriceanu


Intră acum și în grupul de

Vicepreşedintele PNL, Crin Antonescu, este aşteptat la Suceava în cursul zilei de miercuri, unde are stabilite o serie de întâlniri cu membrii organizaţiei, dar şi cu o parte dintre delegaţii care vor participa la Congresul Extraordinar de la finele acestei săptămâni. Antonescu vrea să convingă cât mai mulţi membri ai delegaţiei sucevene să-i dea votul, în speranţa că cea mai mică delegaţie din ţară va putea schimba cumva soarta „meciului” dintre el şi Călin Popescu Tăriceanu.

Cei doi lideri naţionali se vor confrunta pentru preşedinţia partidului, vineri, în cadrul Congresului care va avea loc la Palatul Parlamentului şi în care competiţia se anunţă a fi extrem de strânsă.

Delegaţia de la Suceava, deşi foarte mică, pare a fi „interesantă” pentru Antonescu, în condiţiile în care cu doar 10 zile în urmă, delegaţia suceveană fusese convinsă de Călin Poopesciu Tăriceanu să fie de partea sa. Oricum, cei 17 delegaţi de la Suceava nu formează nici pe departe o echipă, şi, modul de a fi din punct de vedere politic al liberalilor suceveni le vor crea mari dezavantaje pe termen lung.

Este foarte probabil ca miercuri, la conferinţa de presă a PNL Suceava, Crin Antonescu să transmită ultimele sale mesaje din ţară şi să ceară un efort din partea delegaţilor la Congres pentru ceea ce el numeşte „o nouă etapă în viaţa PNL”.


Intră acum și în grupul de