Caravana maşinilor de epocă, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Evenimentul „Caravana maşinilor de epocă la Iulius Mall Suceava” îşi propune să aducă în Suceava, în premieră, o inedită expoziţie de maşini de epocă, în perioada 19-22 iunie 2009. Pe parcursul întregului weekend sucevenii vor putea admira exponate extrem de rare şi de preţioase, printre bătrânele doamne ale automobilismului ce vor fi prezente la manifestare numărându-se 3 modele Panhard Levassor din anii 1899 şi 1900. Pe durata întregii expoziţii la Iulius Mall Suceava se va recrea atmosfera de la începutul secolului XX prin costumele şi exponatele prezentate în interiorul Iulius Mall Suceava.

Maşinile de epocă ce vor fi prezentate pentru prima dată la Suceava în următorul week-end sunt proprietatea Clubului Vach din Ungaria. Membrii acestui club sunt proprietarii a peste 80 de maşini şi 150 de motociclete funcţionale, pe care le-au restaurat începând cu anul 2001. Printre maşinile deţinute de Clubul Vach se regăsesc mărci de renume precum: Mercedes, Wandere, Citroen, Magosix, Opel, Bugatti, Panhard Levassor, De Dion, Fiat, Renault, Wyner.

Evenimentul a mai avut loc la Iulius Mall Cluj anul trecut în luna mai, unde s-a bucurat de un succes deosebit la public, fiind o expoziţie unică în România. În urma succesului acestei expoziţii, caravana este acum la a doua ediţie la Iulius Mall Cluj şi, mai mult, va fi prezentă şi la Iulius Mall Suceava.


Intră acum și în grupul de