Marele premiu al Zilelor Oraşului Fălticeni: un Fiat Albea


Intră acum și în grupul de

Fălticenenii şi vizitatorii oraşului au ocazia, cu prilejul Zilelor Fălticeniului, să câştige un autoturism. Cei care au cumpărat cel puţin o vedere-suvenir în valoare de 10 lei de la punctele de lucru din zona centrală a oraşului şi de la vânzatorii ambulanţi au şanse ca luni seară să devină fericiţii posesori ai unei maşini.

Câştigătorul râvnitului premiu va fi desemnat după tragerea la sorţi care va avea loc pe scena mare din piaţa “Nada Florilor”, începând cu ora 22:00. Comisia de supraveghere va fi compusă din câte un reprezentant al Poliţiei, Primăriei, Administraţiei Fiscale şi publicului.

Reprezentanţii comisiei vor verifica pe scenă, în faţa publicului prezent, seturile de bile care urmează să fie introduse în urne. Pe scena centrală vor fi amplasate boluri din sticlă transparentă, corespunzătoare cifrei zecilor de mii, miilor, sutelor, zecilor şi unităţilor, apoi cinci copii din public vor extrage numerele care formează seria biletului câştigător.

Câştigătorul are 15 minute la dispoziţie să ajungă pe scenă pentru a valida biletul norocos, dacă acesta nu este prezent, biletul se anulează şi se va efectua o nouă extragere.

După verificarea validităţii biletului, norocosul va primi premiul cel mare şi va pleca acasă la volanul unui Fiat Albea.


Intră acum și în grupul de