La Vultureşti – Sătenii îi învăţă de mici pe copii cu …crâşma


Intră acum și în grupul de

O şcoală dintr-o comună suceveană funcţionează la etajul unei clădiri aparţinând fostei Federaţii a Cooperativei de Consum unde, la parter, este birt, iar consilierii judeţeni PSD vor propune în Consiliul Judeţean Suceava un proiect de hotărâre prin care întreaga clădire să fie achiziţionată pentru a fi folosită doar ca unitate de învăţământ.

Purtătorul de cuvânt al organizaţiei judeţene Suceava a PSD, Virginel Iordache, care este şi inspector şcolar general-adjunct al judeţului, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă că în această săptămână consilierii judeţeni PSD vor promova un proiect de hotărâre în CJ Suceava pentru alocarea de fonduri necesare achiziţionării clădirii în care funcţionează o şcoală din comuna Vultureşti.

El a arătat că şcoala funcţionează la primul etaj al unei clădiri aparţinând Federalcoop, iar la parter este amenajat un birt. „Este anormal ca la parter să fie birt, iar la etaj să fie şcoală”, a mai spus Virginel Iordache. El a adăugat că întreaga clădire a fost evaluată la 200.000 de lei şi că această sumă ar urma să fie alocată de CJ Suceava pentru achiziţionarea imobilului.


Intră acum și în grupul de