Liderul femeilor liberale din Suceava, Cătălina Culipei: Președintele Gheorghe Flutur a făcut și a adus cea mai mare plus valoare pentru Suceava și va candida pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Președintele Organizației Județene a Femeilor Liberale (OJFL) Suceava, consilierul județean Cătălina Culipei, a declarat, luni, la Subiectul Zilei de la News Bucovina că președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, va fi candidatul formațiunii pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava

Cetățenii Sucevei vor merge la vot și vor vota, cu siguranță, un nou mandat pentru președintele Gheorghe Flutur”, a declarat Cătălina Culipei.

Ea a spus că CJ Suceava s-a ocupat de tot ceea ce ține de activitatea sa, iar pe lângă Spitalul Județean sau Aeroport s-a ocupat de drumuri județene, de proiecte de apă și canal și de multe alte proiecte care se fac la cele mai înalte standarde.

Consiliul Județean Suceava cu conducerea actuală s-a implicat și eu cred că președintele Flutur este unul dintre oamenii care a făcut și a adus cea mai mare plus valoare pentru Suceava”, a spus Culipei.

Întrebată dacă Gheorghe Flutur va intra în cursa pentru funcția de președinte al CJ Suceava, Culipei a răspuns: „Cu siguranță, da!”.

Ceea ce s-a întâmplat bine în județul Suceava, ceea ce s-a făcut pentru Spitalul Județean, ceea ce s-a făcut pentru drumurile județene, ceea ce s-a dezvoltat în Suceava rămâne în Suceava, indiferent despre ce vor discuta unii sau alții răutăcioși, pe la colțuri, sau public, fiecare după cum își dorește. Lucrurile bune făcute pentru Suceava rămân în Suceava și rămâne și numele și imaginea celui care a contribuit la asta. Nu putem spune că în Suceava nu s-au făcut lucruri, nu putem spune că la Spitalul Județean lucruri bune. Spitalul Județean arată impecabil. Suntem concurenți cu cele mai tari spitale din România, au recunoscut-o cei mai mulți, și dușmanii au recunoscut-o, că suntem cel mai dezvoltat spital din România. Faptul că un accident a făcut să se întâmple ceea ce s-a întâmplat eu nu cred că trebuie să aruncăm de acum totul la gunoi și să spunem că nu s-a făcut nimic și să renunțăm la tot, inclusiv la oamenii care s-au implicat pentru a face aceste lucruri”, a spus Cătălina Culipei.


Intră acum și în grupul de