Incendiu la o casă de locuit din localitatea Frumoasa. Clădirea a fost puternic afectată de flăcări, iar două femei au suferit atacuri de panică

Un incendiu cu pericol de propagare a izbucnit, în dimineața zilei de 1 iunie, la o casă de locuit din localitatea Frumoasa, comuna Moara.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Slt. Alin Găleată, flăcările se manifestau în interiorul locuinței, existând pericolul de propagare la întreaga clădire și la anexele gospodărești.

Astfel, la fața locului au intervenit pompieri militari cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

Pe timpul intervenției, paramedicii au acordat primul ajutor medical pentru două femei, în vârstă de 84, respectiv 54 de ani, care au suferit atacuri de panică. Ulterior, după ce au fost stabilizate, femeile au refuzat transportul la spital.

În incendiul au ars bunuri din interiorul a două camere, pe o suprafață de aproximativ 75 mp (bunuri de uz casnic, obiecte de mobilier, elemente de tâmplărie din lemn și altele). S-a degradat holul casei pe aproximativ 15 mp.

Sursa arată că flăcările au izbucnit din dormitorul locuinței, iar cauza probabilă a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric suprasolicitat.

Incendiul a fost lichidat la ora 8:30, iar pompierii au salvat restul casei de locuit și anexele gospodărești, cu bunurile aferente.

loading...