Primarul Ion Lungu face o nouă promisiune: Este ultima dată când mai candidez la Primărie


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, joi, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că la aceste alegeri locale va candida pentru ultima dată pentru funcția de primar al Sucevei și are încredere că va obține și de această dată voturile sucevenilor.

„Acesta este ultimul mandat la care mai candidez la Primărie. Dacă o să ies e bine, dacă nu, tot bine. Eu nu sunt disperat să fiu primarul Sucevei”, a spus Lungu.

El a arătat că este și apreciat, dar și contestat.

„Nici Isus Hristos nu e iubit de toată lumea. Am unii care mă contestă, care mă înjură, iar alții sunt fani Ion Lungu și mă roagă să candidez și îmi spun să nu las să vină alții pentru că am proiecte. Eu zic că voi câștiga încă un mandat de primar, dar să nu zicem hop până nu sărim șanțul”, a declarat Ion Lungu.

El a arătat că are o listă lungă de proiecte care vor fi implementate în continuare pentru că nu se finalizează până în 27 septembrie.

Ion Lungu a spus că el crede în șansa lui și că le-a transmis și celorlalți candidați PNL că în primul rând ei trebuie să aibă credința că vor câștiga alegerile și că indiferent de câte persoane importante vin să îi acorde sprijinul, important este candidatul care să fie cel care este încrezător și că toată responsabilitatea revine candidatului.

El a adăugat că nu se teme de aceste alegeri, că respectă toți candidații, menționând că în cursă sunt și candidați buni, foști prefecți, oameni cu experiență în administrație.  

Primarul a spus că acești contracandidați nu sunt noi în politică și că ar trebui să arate ce au făcut în activitatea lor pentru Suceava.

El a reiterat că este ultima dată când candidează la funcția de primar.

„Spun public: este ultimul mandat la care mai candidez la Primăria municipiului Suceava ca să nu creadă sucevenii că vreau să ies cu picioarele înainte din politică”, a spus primarul.

El a declarat că unii spun despre el că este vechi în funcție, dar a arătat că sunt în Parlament  parlamentari încă din 1990.

Ion Lungu i-a transmis viceprimarului Lucian Harșovschi că poate să fie liniștit că acesta este ultimul mandat la care mai candidează.


Intră acum și în grupul de