Iepuri uriasi in cadrul expozitiei de necuvantatoare, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

În zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, sucevenii au avut prilejul să viziteze o Expoziţie de Păsări şi Mamifere Mici de Curte. Cei mai bucuroşi au fost cei mici care se minunau la văzul oricărui exponat din cortul amplasat în parcarea Shopping City Suceava.

Toţi cei care au vizitat în aceste zile expoziţia au avut parte de o adevărată evadare în lumea necuvântătoarelor. Chiar dacă stăteau cuminţi în cuştile lor, păsările şi animăluţele expuse îi salutau pe curioşi dând din coadă, alergând sau cotcodăcind, după caz.

Au putut fi admirate tot soiul de păsări, care de care mai frumoase, de la porumbei ornamentali şi de agrement la păsări de curte, potârnichi, găini de rasă, raţe, gâşte, bibilici şi păsări exotice, canari, papagali, păuni şi fazani. Având în vedere că fiecare dintre exemplarele mai sus prezentate a impresionat prin propria-i şi unica-i frumuseţe, nu putem cataloga vreo pasăre ca fiind “cea mai cea” de la târg.

Nu au fost trecuţi cu vederea nici iepurii prezentaţi, aceştia fiind admiraţi pentru blana moale dar şi, în cele mai multe dintre cazuri, pentru mărimea exponatului. Copiii care i-au admirat rămâneau muţi de uimire atunci când vedeau că un “iepuraş” poate să cântărească chiar şi şase kilograme. Ei bine, iepurii “de poveste” erau de fapt iepuri uriaşi. La expoziţie au putut fi văzuţi şi chiar mângâiaţi uriaşi belgieni, englezi şi germani.

Vizitatorii s-au întâlnit la expoziţie şi cu cei mai buni prieteni ai omului, cu nişte căţei drăguţi, care erau gata-gata să sară în braţele celor care le-au arătat afecţiune.

Intrarea la expoziţie a fost liberă, de organizarea acesteia ocupându-se Asociaţia Crescătorilor de Păsări şi Mamifere Mici de Curte “Fantezia – Ţara de Sus” Suceava, Shopping City Suceava şi Camera de Comerţ şi Industrie Suceava.


Intră acum și în grupul de