Primarul din Pojorâta, Bogdan Codreanu, i-a pregătit roabă și lopată lui Gheorghe Flutur pentru centura Câmpulung Moldovenesc: Să se apuce de probleme concrete și să lase la o parte mega-proiectele//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Primarul comunei Pojorâta, Bogdan Codreanu, fostul candidat al PMP la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava și prim-vicepreședinte demisionar al PMP Suceava, a anunțat, luni, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că va foarte activ în perioada următoare și că va urmări ca proiectele cu care Gheorghe Flutur a câștigat alegerile vor fi puse în practică.

„Voi fi foarte activ, voi fi foarte prezent în toate problemele județului pe care anumiți lideri politici și, în speță, Gheorghe Flutur, le-a spus în campanie. Va face, va aduce, va aia, va cealaltă. I-am pregătit o roabă și o lopată pentru ruta ocolitoare a municipiului Câmpulung Moldovenesc ca să n-o mai care de la Suceava”, a spus Codreanu.

El a arătat că așteaptă ca mai multe promisiuni ale lui Gheorghe Flutur să devină realitate.

„Aștept să văd cum aprinde gazul la Vatra Dornei cu bricheta, dar să fie atent că înainte de gaz să iasă niște viruși pe care i-a băgat primarul Boncheș, îmi doresc să rezolve problema de la Izvoarele Sucevei-Lupcina, unde acei copii și acum merg pe jos. Îmi doresc să rezolve problema producătorilor locali care nu au loc în piețele din județul Suceava pentru că vin șmecherii din alte zone și cu produse din afară și îmi doresc și o spun răspicat, ca acel brand, Produs în Bucovina, să fie strict cu produse din Bucovina și nu cu carne din Argentina, din Polonia și cu lapte din Ungaria. Haideți să tragem foc și la oala noastră a gospodarilor și a țăranilor și să demonstrăm că împreună putem face și altceva”, declarat Bogdan Codreanu.

El a subliniat că își dorește  ca acele proiecte pe care Gheorghe Flutur le-a promis să devină realitate.

Bogdan Codreanu LIVE la Subiectul Zilei

Primarul Bogdan Codreanu – LIVE la Subiectul Zilei

Publicată de NewsBucovina.ro pe Duminică, 4 octombrie 2020

Codreanu a mai declarat că nu-și dorește ca în perioada următoare să asiste numai la „live-uri, SF-uri, planșe, betoane”, ci că se rezolvă povara a peste 61 de primării reprezentând creditul pentru proiectul ”Utilități și Mediu”, să rezolve problema deșeurilor din județ pentru că sunt localități care plătesc peste 30-40 de mii de lei pe lună pentru colectarea și transportul deșeurilor din banii populației.

Bogdan Codreanu l-a sfătuit pe Gheorghe Flutur să lase deoparte mega proiectele și să se ocupe de lucuri concrete și totodată să nu-i mai transmită mesaje prin intermediari, iar dacă vrea să vorbească cu el să o facă direct.

El a mai declarat că a avut o campanie electorală care i-a adus multe satisfacții, că a cunoscut mulți oameni și și-a făcut mulți prieteni, că a discutat cu mulți primari și de la PSD și de la PNL care, față de el au recunoscut, dar că nu au tăria de a spune lucrurile în față, celor care îi țin, deocamdată, strâns.

„Sunt lucruri mai importante de făcut în județul Suceava decât acele live-uri și mega proiecte pentru care vor mai dura patru-cinci ani când ne vom putea fotografia cu prima roabă și prima lopată pe acele șantiere”, a spus Codeanu.

El a menționat că în această campanie electorală a adunat foarte multe mesaje și a văzut problemele cetățenilor județului Suceava.

„În mare parte mesajul a fost următorul: până să ajungem la acele mega-proiecte oare când vom avea un drum asfaltat la Vadu Moldovei sau la Lupcina. Când o să avem infrastructura școlară rezolvată, când o să avem rezolvată infrastructura sanitară. Sunt lucruri pe care echipa PMP a marșat pentru că am văzut realitatea de la fața locului și după aia să vorbim de acele megaproiecte”, a mai declarat Codreanu.

El i-a urat succes lui Gheorghe Flutur în noul mandat.

„Îl felicit pentru victorie, atât pe el cât și echipa PNL. Îmi doresc ca acei primari, nu ai lui, ci ai județului Suceava, să nu mai stea la ușa lui Gheorghe Flutur. Consiliul Județean nu este egal cu Gheorghe Flutur, ci este egal cu Suceava, cu Bucovina. Îi arunc mănușa lui Gheorghe Flutur: Haideți să demonstreze în acești patru ani, la final de carieră politică, că poate trata și altfel primarii: nu ai mei și ai lor, ci primarii noștri, ai județului Suceava”, a mai spus Bogdan Codreanu.


Intră acum și în grupul de