Sucevenii au luat cu asalt mall-urile, in ultima zi de Craciun


Intră acum și în grupul de

Sucevenii au renunţat la confortul propriilor case pentru a-şi petrece ultima zi de Crăciun în mall-urile din municipiul reşedinţă de judeţ. Vestitele sărmăluţe şi bucatele tradiţionale au fost înlocuite cu meniurile restaurantelor şi ale fast-food-urilor situate în marile complexe comerciale, care au fost luate cu asalt duminică, de suceveni.

Un alt motiv pentru care aceştia au hotărât să-şi petreacă timpul vizitând spaţiile comerciale este reprezentat de “fuga” după ţinuta pentru seara de Revelion. Astfel, sucevencele mai ales, şi-au dedicat ziua shopping-ului, “sport” preferat în general de sexul frumos, pentru a-şi alege cea mai frumoasă ţinută pe care să o poarte în seara trecerii dintre ani.

Oana Burlui, o suceveancă aflată duminică la unul din mall-urile sucevene, a declarat pentru NewsBucovina.ro că “după Crăciun, toate femeile îşi aleg hainele pe care vor să le poarte de Revelion. Nici eu nu fac excepţie, de aceea mă şi aflu astăzi aici”.

Nici “stranierii” nu au lipsit duminică de la mall, aceştia vizitând magazinele pentru aprovizionarea necesară sărbătoririi, aşa cum se cuvine, Noului An. După câteva luni sau chiar ani de muncă în străinătate, cu buzunarele vizibil mai pline decât ale sucevenilor, aceştia au schimbat sute de euro şi i-au cheltuit prin magazine.

Aşa cum era de aşteptat, parcările complexelor comerciale sucevene au fost şi ele pline, acestea fiind o dovadă vie a numărului mare de persoane care au ales să-şi petreacă ultima zi de Crăciun, la mall, făcând shopping sau gustând din preparatele oferite de restaurante şi fast-food-uri.


Intră acum și în grupul de