Alice Nastase: “Toata lumea merita un happy-end!”


Intră acum și în grupul de

La mai puţin de o săptămână de la căsătorie, Alice Năstase, redactorul şef al revistei Tango, a fost prezentă vineri seară la Suceava, la librăria Cărtureşti din incinta Iulius Mall, pentru a-şi lansa proaspăta carte “Dragostea e un bonsai”. Scriitoarea a mărturisit că Suceava reprezintă pentru ea şi o destinaţie mai nonconformistă de a petrece o “zi de miere”, împreună cu soţul ei şi cu fiica cea mică Isa.

De la lansare nu au lipsit nici oficialii Sucevei, la Cărtureşti fiind prezenţi şi subprefectul Sucevei Angela Zarojanu şi viceprimarul Viorel Seredenciuc, care au cumpărat volumul semnat de Alice Năstase şi au stat la rând pentru un autograf.

Binecunoscută publicului larg, scriitoarea a lansat o culegere de istorioare care au ca numitor comun iubirea, cartea fiind structurată în 3 capitole, “Umbra, “Lumina” şi “Pământul”. “Dragostea e un bonsai” oferă cititorilor prilejul de a vedea mai multe faţete ale minunatului sentiment de iubire, Alice Năstase precizând faptul că asocierea iubirii cu un bonsai porneşte de la ideea fragilităţii sentimentelor, de la nevoia permanentă de îngrijire a unei relaţii de amor pentru a avea şanse să reziste într-o lume mercantilă şi plină de tentaţii murdare.

După ce a vorbit sucevenilor despre noul volum, invitata a mărturisit că revine la Suceava cu drag pentru că “mă leagă emoţii personale de acest loc”. Tot ea a spus această carte oferă cititorilor un final fericit, pentru că “toată lumea merită să primească un happy-end”.

Lansarea de carte s-a încheiat cu discuţii şi o sesiune de autografe.


Intră acum și în grupul de