Franco Midiri va canta pentru suceveni in scopuri umanitare


Intră acum și în grupul de

Artistul italian Franco Midiri, câştigătorul ediţiei 2009 a “Festivalului Melodiei” de la San Remo, este prezent la Suceava, unde va susţine, sâmbătă seara, un concert de muzică uşoară italiană, spectacol care, pe lângă latura artistică, are şi una umanitară.

Evenimentul face parte din Turneul 2010 Franco Midiri în România, artistul urmând să susţină pe parcursul acestui an o serie de concerte în 16 oraşe ale ţării, toate dintre ele având şi o latură umanitară, sensibilă, care promovează susţinerea şi integrarea în comunitate a persoanelor cu nevoi speciale.

După cum a declarat însuşi artistul, în cadrul unei conferinţe de presă organizate marţi, particularitatea concertului de sâmbătă seara, pe care îl va susţine pe scena Casei de Cultură din Suceava, este dată de colaborarea artistului cu “Complexul Terapeutic pentru Copilul cu Handicap sever şi moderat, BLIJDORP România”, în cadrul campaniei “O nouă viaţă!”, iar 10% din încasări vor fi donate asociaţiei.

Franco Midiri a precizat totodată că evenimentul muzical “va fi frumos, plin de viaţă şi energie, presărat cu surprize şi va promova imaginea persoanelor cu nevoi speciale”, pentru a le ajuta să se integreze în societate.

Prezent la conferinţa de presă de marţi, viceprimarul Sucevei Viorel Seredenciuc a ţinut să îi mulţumească artistului italian pentru prezenţă şi pentru ajutorul pe care îl acordă acestor copii.

La rândul său, Brânduşa Bialy, reprezentanta “Complexului Terapeutic pentru Copilul cu Handicap sever şi moderat Blijdorp România”, a ţinut să amintească faptul că Franco Midiri promovează voluntariatul şi solidaritatea şi i-a mulţumit artistului pentru “onoarea de a-l avea alături” în demersul de a-i susţine pe copiii cu nevoi speciale.

Concertul Franco Midiri va avea loc sâmbătă, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava, începând cu ora 19:00, preţul unui bilet fiind de 30 lei. Potrivit declaraţiilor organizatorilor, elevii studenţii şi pensionarii au reducere de 50%.

Precizăm faptul că, deşi au fost puse în vânzare de luni dimineaţă, până marţi la ora 12:00 nu se vânduse nici un bilet la concertul cantautorului italian.


Intră acum și în grupul de