CONCURS!!! Voteaza urmatorul presedinte al PSD Suceava!

Cine crezi că va prelua preşedinţia Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, în urma alegerilor din 15 mai? Exprimă-ţi votul în cadrul rubricii „Sondaj de opinie” şi trimite un e-mail cu numele următorului preşedinte al PSD Suceava, pe adresa redacţiei: newsbucovina@yahoo.com, până vineri, 14 mai 2010.

În acest sens, îţi punem la dispoziţie propunerile noastre:

1. Eugen Bejinariu – Vicepreşedinte PSD Suceava, deputat PSD de Suceava
2. Ovidiu Donţu – Vicepreşedinte PSD Suceava, consilier local PSD
3. Gavril Mîrza – Preşedinte PSD Suceava, senator PSD de Suceava
4. Cătălin Nechifor – Prim vicepreşedinte PSD Suceava, deputat PSD de Suceava

Regulamentul concursului:

1. Trimite un e-mail cu numele următorului preşedinte al PSD Suceava (vezi lista publicată mai sus) pe adresa de e-mail newsbucovina@yahoo.com, împreună cu datele de contact (nume, prenume, număr de telefon). NU VOR FI LUATE ÎN CONSIDERARE E-MAILURILE CARE CONŢIN DATE DE CONTACT INCOMPLETE.

2. Concursul se desfăşoară în perioada 10-17 mai 2010. E-mail-urile cu înscrieri vor putea fi trimise până pe data de 14 mai 2010, iar votul dvs. poate fi exprimat tot până pe 14 mai 2010, în cadrul rubricii „Sondaj de opinie”.

3. De pe acelaşi IP se poate vota o singură dată pe zi.

4. Fiecare participant poate trimite un singur e-mail prin care să se înscrie în concurs şi să-şi exprime opţiunea. Opţiunile ulterioare ale aceluiaşi participant nu vor fi luate în considerare.

5. În desemnarea câştigătorului se va ţine cont de rezultatul alegerilor din 15 mai.

6. În cazul în care mai mulţi participanţi înscrişi în concurs au optat pentru politicianul care va prelua şefia PSD Suceava în urma alegerilor de sâmbătă 15 mai, desemnarea câştigătorului se va face prin tragere la sorţi.

7. Numele câştigătorului va fi afişat pe site-ul www.newsbucovina.ro în data de 17 mai 2010.

Premiul care intră în concurs constă într-un pachet de cărţi în valoare de 300 de lei.

Mult succes!