Peste 50 de firme participa la editia 2010 a Targului “Bucovina Construct”


Intră acum și în grupul de

Camera de Comert şi Industrie Suceava în parteneriat cu Shopping City Suceava, Consiliul Judeţean Suceava, Prefectura Suceava, Asociaţia Producătorilor de Materiale de Construcţii din România şi Asociaţia Română pentru Promovarea Construcţiilor de Locuinţe cu Tehnologii Rapide de Execuţie – APROCOR, organizează a XIII-a ediţie a Târgului naţional de construcţii “Bucovina Construct şi Imobiliare Suceava 2010”.

Evenimentul, ce se va desfăşura în perioada 20-24 mai 2010, la Shopping City Suceava, a reuşit să adune peste 50 de companii de profil, din peste 10 de judeţe ale ţării, devenind un târg de tradiţie pentru toţi cei care activează în industria construcţiilor.

Manifestarea, eveniment de referinţă pentru industria de construcţii, este specializată în materiale, maşini, instalaţii şi echipamente pentru construcţii, imobiliare şi servicii bancare, inclusiv oferte pentru programul “Prima Casă”.

Programul de vizitare al evenimentului va fi zilnic între orele 10:00 – 19:00.

Pe data de 21 mai 2010, la “City Gallery”, din cadrul Shopping City Suceava, va avea loc Forumul Economic “Lemnul – un produs pentru dezvoltarea durabilă a Bucovinei”, unde se vor dezbate o serie de teme de interes public, printre care:

Noi tendinţe în piaţa materialelor de construcţii; Se poate lemnul proteja la foc eficient şi pe toata durata lui de viaţa?; Acoperiri nanostructurate, ecologice, ignifuge şi autoigenizante; Termoizolaţii din fibra de lemn de tip Gutex; Prefabricate din lemn cu sistem de cuplare rapida; Case pe structrura de lemn tip Timber FRAME. Forumul va debuta la ora 9:30 şi se va încheia la ora 15:00.


Intră acum și în grupul de