Noul site www.novaoptic.ro – mai simplu, mai direct, mai informativ!

Noul site www.novaoptic.ro prezintă într-o formulă vizuală îmbunătăţită serviciile oftalmologice şi produsele Novaoptic din domeniile CHIRURGIE OCULARĂ, CONSULTAŢII ŞI OPTICĂ MEDICALĂ, alături de articole special concepute de medicii clinicii, în rubrica INFORMAŢII PENTRU PACIENŢI.

Site-ul oferă vizitatorilor săi o gamă foarte largă de informaţii despre servicii medicale, permiţând vizitatorilor accesul facil la NOUTĂŢILE din domeniul oftalmologiei. Este cunoscut, acest domeniu medical a înregistrat în ultima perioadă o dinamică extraordinară, progresele recente ajutând la diagnosticul precoce şi tratamentul eficient al bolilor oculare. Iată câteva exemple:

> detectarea şi prevenirea riscului apariţiei ambliopiei la copii, prin folosirea noului aparat Plusoptix;

> progrese revoluţionare în chirurgia cataractei, cu dezvoltarea de noi tehnici de incizie şi tipuri de cristaline artificiale foldabile;

> utilizarea tehnologiei OCT (tomografia în coerenţă optică) pentru evidenţierea schimbărilor anatomice şi de structură ale retinei. OCT-ul este extrem de eficient în monitorizarea tratamentului degenerescenţei maculare a pacienţilor cu tratament LASER sau cu injecţii de Avastin. De asemenea OCT-ul poate evalua starea de sănătate a nervului optic şi permite urmărirea evoluţiei pacienţilor cu glaucom. Scanările OCT-ului pun în evidenţă atât fibrele nervoase din retină cât şi structura nervului optic. Pentru retinopatia diabetică este foarte utilă depistarea precoce a edemului macular, iar în fazele avansate tracţiunile vitreo-retiniene;

> utilizarea laserului în patologia retinei;

> ecografia oculară cu rol în diagnosticarea unor afecţiuni oculare, localizarea corpilor străini, evaluarea retinei în cazul lipsei de transparenţă a mediilor oculare;

> fotografierea digitală a retinei, instrument de neegalat în patologia retinei

> câmpul vizual computerizat, cu rol în diagnosticarea precoce a glaucomului şi a afecţiunilor nervului optic etc.

O componentă specială în structura site-ului www.novaoptic.ro este reprezentată de aplicaţia Programări online. Astfel pacienţii au posibilitatea să se programeze online la oricare din cele 3 centre medicale Novaoptic, fiind asistaţi de membrii echipei Novaoptic.

Produsele destinate corectării şi îngrijirii vederii (ochelari de vedere, ochelari de soare cu protecţie 100% UV, lentile de contact şi accesorii) reprezintă un alt domeniu important în structura site-ului www.novaoptic.ro. Vizitatorul modern are posibilitatea să cunoască informaţii utile despre ochelari şi ultimile tendinţe din domeniu. O soluţie inovativă, aparatul Visioffice, reprezintă un progres important în obţinerea unei calităţi deosebite şi precizie a OCHELARILOR PERSONALIZAŢI.

Ne face plăcere să ne recompensăm clienţii fideli prin oferirea CARDULUI DE FIDELITATE Novaoptic, cu multiple avantaje!

Mai mult decât o prezentare profesională a portofoliului de servicii oftalmologice şi produse de optică medicală, novaoptic.ro reprezintă o cale de dialog, o întâlnire prietenoasă între companie şi clienţii Novaoptic.

În acest spirit, site-ul conţine un istoric al activităţii, declaraţia de valori, orientarea către client prin implementarea sistemului de management al calităţii conform standardului de referinţă SR EN ISO 9001:2008 şi prezintă echipa Novaoptic, cu o descriere în detaliu a activităţii medicilor.

“Ne dorim sa extindem comunicarea cu pacienţii nostri şi după ce îi întâlnim la Clinica Novaoptic. Credem astfel că adăugăm beneficii şi dăm valoare relaţiei noastre. Avem cei mai buni pacienţi. De aceea, ei vor să se bucure de cea mai clară vedere şi de cei mai sănătoşi ochi. Iată de ce ne place să le vorbim mai mult şi să-i informăm la timp despre cum putem avea grijă permanent de sănătatea vederii lor.

Site-ul www.novaoptic.ro exprimă deopotrivă bucuria şi dorinţa noastră de a satisface nevoia statornică de NOU a pacienţilor noştri”, afirmă dna Daniela Guliciuc, directorul de marketing al Clinicii Oftalmologice Novaoptic.

Postarea fotografiilor relevante, difuzarea filmelor de la intervenţiilor chirurgicale oculare (însoţite de explicaţiile medicului), toate acestea completează vizual informaţia scrisă pentru a oferi clienţilor Novaoptic o mai bună înţelegere asupra afecţiunii oculare tratate.

Rubricile “Ce spun clienţii noştri” şi “formularul de contact” sunt alte forme interactive de comunicare pentru a face schimb de idei, pentru a împărtăşi din experinţa noastră.

De aceea, vă invităm să ne vizitaţi şi la www.novaoptic.ro!

loading...