Circulație din ce în ce mai dificilă pe drumul european E 85 între Suceava și Siret. Pe sensul spre Suceava se circulă și pe acostament din cauza coloanei de TIR-uri care așteaptă să tranziteze frontiera


Intră acum și în grupul de

Circulația rutieră devine din ce în ce mai dificilă pe drumul european E 85 între Suceava și Siret. Coloana formată din TIR-uri care așteaptă să tranziteze frontiera româno-ucraineană se mărește de la o zi la alta, iar traficul spre și dinspre Siret se desfășoară anevoios.

Pentru că mașini care nu se îndreaptă spre frontieră depășesc coloana de TIR-uri, cele care vin din sens opus sunt nevoite să circule pe acostament.

Prefectura Suceava a dispus mai multe măsuri pentru a fluidiza traficul rutier, dar numărul foarte mare de TIR-uri care așteaptă să ajungă în Punctul de Trecere a Frontierei Siret îngreunează situația.

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, declara săptămâna trecută că ar trebui ca autostrada Siret-Suceava-Pașcani să fie realizată acum cu prioritate pentru a debloca traficul rutier din județ, arătând că pe lângă blocajele din trafic, această situație afectează inclusiv infrastructura rutieră existentă.

Șoferi de TIR din Ucraina spun că așteaptă șapte zile pentru a traversa frontiera româno-ucraineană și că procedurile vamale sunt greoaie.

Urmăriți și canalul de Youtube al NEWS BUCOVINA


Intră acum și în grupul de