VIDEO//Semnalizare aiuritoare după „modernizarea” de pe drumul european E 576(DN 17) la Ilișești: Încetarea restricției de depășire este contrazisă imediat de depășirea interzisă. La trecerea de pietoni semnul care trebuie să o preceadă e montat după marcaj.


Intră acum și în grupul de

Modernizarea drumului european E 576 (drumul național DN 17) a adus și noutăți în sistematizarea rutieră, respectiv a marcajelor de pe șosea și a semnalizării verticale.

Astfel, în Ilișești, în zona Școlii Generale, unde erau două treceri pentru pietoni, s-a renunțat la una dintre ele și a fost făcut marcajul pe șosea pentru una singură.

Surpriza vine atunci când șoferii constată că semnul care  ar trebui să preceadă trecerea pentru pietoni este montat după marcaj.

De menționat este că pentru a ajunge pe trecerea respectivă, pietonii trebuie să urce și trebuie să aibă calități atletice pentru a o face.

Nu departe de acest loc, două semne de circulație se bat cap în cap: unul dintre ele anunță încetarea restricției de depășire, în timp ce doi metri mai departe alt semn arată că depășirea este interzisă.

Bătaie de joc fără limite pe EuROpeanul care leagă Suceava de Vatra Dornei!

Bătaie de joc fără limite pe EuROpeanul care leagă Suceava de Vatra Dornei!

Publicată de NewsBucovina.ro pe Miercuri, 27 iulie 2022

Intră acum și în grupul de