Un circ „mic”, intr-o abordare mare pentru „pitici”


Intră acum și în grupul de

Circul internaţional “Europa” a revenit în parcarea Shopping City Suceava, deschizând, în seara zilei de vineri, seria spectacolelor pentru cei mai mici dintre suceveni, însoţiţi de mămici, tătici sau bunici.

Într-o atmosferă colorată, plină de atracţii pentru cei mici, circul venit tocmai din Ungaria a reuşit să aducă sucevenii într-un număr foarte mare, la primul spectacol sala fiind ocupată la potenţialul său maxim.

Pe lângă animalele care au reprezentat atracţia serii, numărul de fachirism i-a impresionat atât pe cei mici, cât şi pe însoţitorii lor mai mari, care nu au înţeles exact „cum înghite nenea flăcările”. Printre murmure şi ropote de aplauze, o mămică, observând entuziasmul fiului său, a simţit nevoia să îi atragă acestuia atenţia într-un mod constructiv: „Puiule, tu să nu încerci asta acasă!”

După suspansul creat de numerele pe sârmă, cel de echilibristică sau cel cu balans de săbii, publicul s-a delectat cu dresura de lame, ponei şi cămile, care au executat, minuţios, sub bagheta dresorului Anthony, câţiva paşi de vals.

Totodată, în pauza spectacolului, cei mici au avut posibilitatea, contra sumei de 5 lei, fie să se plimbe cu unul din cei doi ponei imperiali, sau cu poneiul argentinian, fie să sară pe mini-trambulina amplasată la intrarea în cort, ori să se plimbe cu mini-trenuleţul pe şine.

Micii spectatori s-au bucurat de delicioasa vată pe băţ, de auritul popcorn, de băuturi răcoritoare şi snack-uri, alături de brăţările şi accesoriile luminoase, multicolore.

Circul “Europa” va râmâne în parcarea Shopping City Suceava până pe 28 noiembrie. Sâmbătă şi duminică, spectacolele încep la ora 16:00, iar miercuri, joi şi vineri, ora 18:00. Preţul biletelor este de 20 lei pentru copii, 25 lei pentru adulti şi 30 lei pentru lojă.


Intră acum și în grupul de