Copiii suceveni au sansa sa ajunga in tara lui Mos Craciun


Intră acum și în grupul de

Pentru că Moş Crăciun există în sufletul fiecărui copil, Compania Naţională Poşta Română, împreună cu Raiffeisen Bank organizează în perioada 10 noiembrie-31 decembrie inclusiv, campania promoţională intitulată „Moş Crăiun te invită în lumea poveştilor”, prin care oferă posibilitatea micilor suceveni de a-i scrie Moşului pentru a câştiga o excursie chiar la el acasă, în Laponia.

Campania se va desfăşura pe întreg teritoriul României. Astfel, până la finele anului, orice persoană fizică cu cetăţenie română şi domiciliul în România, cu vârsta de minimum 5 ani şi maximum 14 ani împliniţi până la data de 31 decembrie 2010, cu excepţia copiilor şi membrilor familiilor angajaţilor implicaţi în implementarea campaniei, pot participa la concurs.

Campania promoţională se desfăşoară după următorul mecanism: achiziţionarea de la toate oficiile poştale ale Companiei Naţionale Poşta Română a unui kit în valoarea de 3,5 lei care conţine un plic, o coală A4 şi o carte poştală prin intermediul cărora copiii îi vor putea scrie Moşului în Laponia, înşirându-şi pe hărtie toate dorinţele de cadou. După acest pas, plicul şi coala A4 vor fi completate de către reprezentantul legal al minorului sau de către minorul participant şi trimise la următoarea adresă pretipărită de pe plic: Santa Claus’ Main Post Office Santa’s Workshop Village, 96930 – Arctic Circle, ROVANIEMI, FINLAND.

Cartea poştală conţinută în kit va fi completată cu datele expeditorului şi trimisă la următoarea adresă pretipărită de pe cartea poştală: COMPANIA NAŢIONALĂ POŞTA ROMÂNĂ SA, OP 83 – CP81, Bucureşti.

Toţi participanţii care trimit cartea poştală la adresa pretipărită pe aceasta au posibilitatea să participe la tombola organizată pentru desemnara câştigării a 140 de premii, fiecare premiu constând într-un voucher valoric în valoare brută de 300 lei, valoarea totală brută a premiilor fiind de 42.000 lei.

Voucherele se vor putea consuma în intervalul 17 februarie-17 mai 2011 la librăria Cărtureşti din incinta Iulius Mall Suceava. Premiile menţionate mai sus se acordă prin tragere la sorţi electronică.

Cărţile poştale găsite în plicurile achiziţionate în perioada 10 noiembrie-31 decembrie vor trebui completate clar la rubrica Expeditor cu datele personale ale copiilor participanţi şi trimise la adresa COMPANIA NAŢIONALĂ POŞTA ROMÂNĂ SA, OP 83 – CP 81, Bucureşti.

Tragerea la sorţi electronică va avea loc la Bucureşti la data de 17 ianuarie 2011, unde vor fi extraşi 140 de câştigători şi 140 de rezerve.

Totodată cărţile poştale trimise până la data de 31 decembrie 2010 – data poştei, vor participa la tombola organizată în luna ianuarie 2011 pentru desemnarea celor 5 câştigători ai excursiilor în Laponia.

Numele câştigătorilor şi ale rezervelor Promoţiei „Moş Crăciun te invită în Lumea Poveştilor” vor fi făcute publice prin postare pe www.posta-romana.ro şi www.raiffeisen.ro începând cu data de 20 ianuarie 2011.

„În cadrul aceluiaşi program, anul trecut, Poşta Română din Suceava a reuşit să vândă 4336 de kit-uri pentru Moş Crăciun, pentru anul 2010 rămânând încă 7000 de exemplare ce au fost repartizate către toate oficiile din judeţ”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Cristina Adomnicăi, oficial superior în cadrul Poştei Române Suceava.


Intră acum și în grupul de