Palatul Copiilor Suceava da startul competitiilor


Intră acum și în grupul de

Începând de luna viitoare, Palatul Copiilor Suceava dă startul la 14 concursuri, dintre care 6 judeţene, 5 interjudeţene şi 3 naţionale.

Potrivit directorului instituţiei, Victor Şutac, primul concurs judeţean este cel de informatică, programat pentru data de 2 aprilie şi se va desfăşura în încinta Palatului. Următoarea competiţie judeţeană care va avea loc în aceeaşi locaţie este intitulată „Europa în Şcoală” şi este este programată tot pentru data de 2 aprilie.

Cei care se consideră talentaţi într-ale dansului, pot opta pentru „Concursul judeţean de dans modern”, care se va desfăşura în data de 9 aprilie la Iulius Mall Suceava.

Copiii pasionaţi de arta populară, au ocazia să arate că sunt cei mai buni, în cadrul a două concursuri, „Olimpiada meşteşugurilor tradiţionale-etapa judeţeană” (30 aprilie), respectiv „Concursul judeţean de folclor” (1 mai). Ambele provocări vor avea loc la Iulius Mall Suceava.

Tot în luna mai, se vor desfăşura şi Concursul judeţean „Educaţia rutieră-educaţie pentru viaţă” (7 mai, la Palatul Copiilor) şi Concursul naţional de muzică şi dans „Ritmurile copilăriei” (27-29 mai, la Iulius Mall).

De ambiţie şi talent este nevoie şi în competiţia „Concursul naţional de creaţie vestimentară, artă textilă, tapiserie şi marochinărie”, care se va desfăşura în perioada 30.05-5.06.2011 la Iulius Mall.

Cei pasionaţi de domeniul tehnic, se pot înscrie la „Concursul Naţional de Ştiinţă şi Inginerie INVENTICA” (13-15 iunie), care va avea ca locaţie de desfăşurare în Complexul Comercial Iulius Mall.

Competiţiile continuă până în penultima lună a alui 2011, alte patru concursuri care se vor desfăşura în incinta Palatului Copiilor fiind: Concursul interjudeţean de programare şi creativitate software „Start IT” (16-19.06 2011), „Concursul interjudeţean de şah pe Internet” (20-26.06.2011), Concursul Interjudeţean de Şah „Cupa Bucovinei” (25-27.07.2011), respectiv Concursul Interjudeţean de grafică pe calculator „Culorile Toamnei” (15.10-15.11.2011).

O altă competiţie organizată de Palatului Copiilor Suceava este „Concursul interjudeţean de electrotehnică şi electronică aplicată”, care va avea loc în perioada 20-24 iulie şi care va fi găzduit de Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava

Directorul Palatului Copiilor Suceava mai informează că cei interesaţi să se înscrie la unul dintre concursurile mai sus menţionate pot afla informaţii suplimentare la numărul de telefon: 0230/522.984, de pe site-ul Palatului – www.pacosv.ro, sau scriind pe adresa de e-mail: [email protected].


Intră acum și în grupul de