„Hurmuzachi’s got talent” in acest an, la Balul Bobocilor. Afla aici detalii despre spectacolul pregatit de elevii de la Colegiul National “Eudoxiu Hurmuzachi” din Radauti


Intră acum și în grupul de

Elevii de la Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuţii vor demonstra la ediţia din acest an a Balului Bobocilor că au şi alte aptitudini în afara celor de a învăţa, tema inedită a spectacolului intitulându-se „Hurmuzachi’s got talent”.

„Dorim să arătăm celor prezenţi la eveniment că elevii noştri, pe lângă capacităţile intelectuale deosebite pe care le posedă pentru a învăţa, mai sunt şi talentaţi. Aşadar, ei vor încerca să demonstreze că nu sunt performanţi numai la învăţătură, ci sunt şi talentaţi în a cânta, a dansa, sau a juca teatru”, a explicat pentru NewsBucovina.ro, prof. Rodica Hrihor, în calitate de organizator.

Potrivit aceleiaşi surse, în competiţia pentru câştigarea titlului de Miss şi Mister Boboc au intrat 10 perechi. Aceştia se vor strădui să arate că sunt cei mai buni la probele de: dans (vals, rock, ţigănesc), aptitudini şi îndemânare.

Balul Bobocilor de la Colegiul Naţional “Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuţi va avea loc vineri, 4 noiembrie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură din Rădăuţi şi va avea ca invitat special trupa Deepside Dejay’s.

După terminarea balului, petrecerea va continua la Club “Amnesia” din Rădăuţi.


Intră acum și în grupul de