Odyssey a inregistrat un nou videoclip la cea mai recenta piesa a trupei. Afla aici despre ce melodie este vorba


Intră acum și în grupul de

Cunoscută şi îndrăgită pe plan local şi naţional, trupa Odyssey a înregistrat în studioul personal un nou videoclip destinat celei mai recente piese ce poartă semnătura formaţiei sucevene, intitulată „Second hand blues”, care deja face ravagii pe reţelele de socializare.

„Piesa ne aparţine însă ţin să precizez că reprezintă un proiect secundar marca << Golden Şlagăr >> . Videoclipul a fost realizat pentru piesa << Second Hand Blues >> şi se bucură deja de o abundenţă de vizualizări pe platforma online. Intenţionăm ca în luna martie a acestui an să scoatem un nou clip Oddyssey la una din melodiile care vor apărea pe noul album. În acest sens precizez că trei sferturi din noile melodii vor fi ascultate în premieră de publicul nostru, lucru care nu s-a mai întâmplat până acum”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Cristi Rangu, unul din componenţii trupei sucevene.

Reamintim că în prezent formaţia Odyssey se bucură de succes în formula: Cristi Rangu, Nelu Calcea, Cristina Leonte, Lucian Andraşcu şi Ciprian Bârsă, aceştia fiind implicaţi şi în proiectele „Golden Şlagăr” şi „Conversaţii Acustice”.

Iubitorii de folk-rock vor avea ocazia să îi asculte din nou pe cei care împreună formează trupa Odyssey, în data de 9 februarie, la Suceava, în Club Strikers din Iulius Mall, iar în data de 12 februarie, la Iași, în Pub Underground.


Intră acum și în grupul de