Atelier Hefa din Suceava organizeaza cursuri de stimulare a creativitatii. Descopera aici alte metode de a te relaxa!


Intră acum și în grupul de

Atelier Hefa, singurul magazin handmade din Suceava care funcţionează în centrul oraşului, pe strada “Ştefan cel Mare”, Nr. 26, la parter, în incinta magazinului Gia, îi invită pe suceveni la cursuri de stimulare a creativităţii.

Potrivit iniţiatoarei cursurilor, Florentina Boca, aceste şedinţe de lucru se doresc a fi o alternativă de petrecere a timpului liber într-un mod plăcut, relaxant şi instructiv.

“Înscrierile se fac începând de luni, 5 martie, până la data de 20 martie 2012. Sucevenii vor putea participa la unul sau la toate cele patru cursuri pe care mi le-am propus. Primul curs este de pictură pe sticlă şi va fi predat pe parcursul a 12 şedinte de lucru, cu precizarea că o şedinţă reprezintă echivalentul a două ore. Tariful unei şedinte este de 30 lei şi include materialele necesare desfăşurării activităţii. Cursul va avea loc săptămânal, în fiecare zi de marţi, între orele 17.30-19.30, începând cu data de 27 martie 2012”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Florentina Boca, proprietara Atelierului Hefa.

Aceasta a precizat că al doilea curs propus este cel de cunoaştere a materialelor, suprafeţelor şi tehnicilor de lucru în arta decorativă (12 şedinţe). Tariful unei şedinţe este de 50 lei şi include materialele necesare desfăşurării activitaţilor. Cursul va avea loc săptămânal, în fiecare zi de miercuri, între orele 17.30-19.30, începând cu data de 28 martie 2012. Cel de-al treilea curs va fi de craft, în cadrul căreia participanţii vor avea ocazia să descopere şi să înveţe să confecţioneze lucruri inedite (12 şedinţe). Tariful unei şedinţe este de 50 lei şi include materialele necesare desfăşurării activităţilor. Cursul va avea loc săptămânal, în fiecare zi de joi, între orele 17.30-19.30, începând cu data de 29 martie 2012.

“Cel de-al patrulea curs este de cunoaştere a tehnicilor şi materialelor pentru confecţionarea bijuteriilor în cultura unor popoare (12 şedinţe). Tariful unei astfel de şedinţe este de 40 lei şi include materialele necesare desfăşurării activităţii. Cursul va avea loc săptămânal, în fiecare zi de vineri, între orele 17.30-19.30, începând cu data de 30 martie 2012”, a arătat Florentina Boca.

Ea mai precizează că limita de vârsta minim acceptată pentru potenţialii cursanţi este de 8 ani, iar numărul de locuri este limitat.

Detalii suplimentare se pot obţine la adresa de e-mail: [email protected].


Intră acum și în grupul de