Deputatul PSD Eugen Bejinariu: Bucuria Zilei Naționale e doar o clipă de lumină într-o tristețe care s-a cronicizat. Liberalii ne conduc către prăpastie și ne explică, cinic, că trebuie să ne aplaudăm călăuzele

Deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu a transmis, marți, de Ziua Națională, un mesaj în care arată că acestă aniversare ar trebui să ofere o bucurie comună tuturor, dar constată că „suntem mai dezbinați ca niciodată, mai bolnavi și netratați, mai lipsiți de drepturi și mai năpăstuiți ca vreodată”

Vă prezentăm integral mesajul semnat de deputatul PSD Eugen Bejinariu:

„La mulți ani liniștiți, România!

La mulți ani cu sănătate, români!

Aniversările sunt momente la care împărtășim bucurie, nostalgia vremurilor bune și speranța că viitorul va fi generos cu experiențe binefăcătoare!

Aniversarea Zilei Naționale ar trebui să ne prilejuiască măcar o bucurie comună tuturor, să ne ofere certitudinea că suntem uniți măcar în speranțe comune, în valori și visuri pentru generațiile viitoare.

Astăzi celebrăm România, triumful continuității ei și frântura de istorie pe care o aduce în prezent fiecare român, dar bucuria Zilei Naționale e doar o clipă de lumină într-o tristețe care s-a cronicizat. Suntem mai dezbinați ca niciodată, mai bolnavi și netratați, mai lipsiți de drepturi și mai năpăstuiți ca vreodată! Liberalii ne conduc către prăpastie și ne explică, cinic, că trebuie să ne aplaudăm călăuzele.

Schimbați conducătorii, oameni buni! Ca să putem reînvia speranța, ca sa oferim o șansă copiilor noștri, ca să putem avea un trai mai bun si lideri cărora să le pese de viața omului de rând!

Pentru viitorul României si al nostru al tuturor, alegerile de duminică reprezintă șansa de a trimite liderii aroganți și incompetenți în opoziție. PSD-ul a știut mereu să genereze creștere economică, să aducă bunăstare și să se aplece asupra problemelor pe care le are românul simplu.

La alegeri să facem astfel încât viitorul nostru să fie mai bun!

La mulți ani Romania!