Deputatul PNL Ioan Bălan anunță că prioritățile sale parlamentare pentru următorii 4 ani sunt centrate pe dezvoltarea Moldovei și pe creșterea nivelului de trai al tuturor cetățenilor din regiune


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava Ioan Bălan, vicepreședinte regional al PNL, a mulțumit sucevenilor pentru încrederea uriașă pe care i-au acordat-o de a reprezenta Moldova pentru încă 4 ani în Parlament și susține că întreaga sa activitate va fi concentrată pe proiectele de investiții care trebuie să conducă la dezvoltarea accelerată a Moldovei și la creșterea standardului de viață al fiecărui cetățean, până în anul 2024:

”Mulțumesc din suflet tuturor sucevenilor care mi-au acordat încrederea și îi asigur că simt din plin responsabilitatea uriașă pe care aceștia mi-au acordat-o. Știu foarte bine că oamenii așteaptă de la viitorul guvern care se va construi în jurul PNL să intensifice toate proiectele de dezvoltare pentru Moldova”, a spus Ioan Bălan.

El a subliniat că  Autostrada Moldovei, Autostrada Unirii sau Autostrada Nordului, centurile ocolitoare ale orașelor sau rețelele de cale ferată sunt proiecte începute de PNL și care trebuie duse până la capăt, fără stagnări, fără amânări, fără alte scuze.

„Reabilitarea rețelei de unități de învățământ, modernizarea unităților sanitare, susținerea puternică a fermierilor și a antreprenorilor moldoveni, crearea de locuri de muncă plătite la fel de bine ca în străinătate sunt alte obiective pe care echipa liberală și le-a asumat și trebuie puse în practică, după un calendar precis și cât mai rapid. Munca trebuie să înceapă de la 1 ianuarie, fără întârzieri”, a declarat deputatul liberal sucevean.

El îi asigură pe toți moldovenii că va fi cea mai puternică voce în Parlamentul României cu privire la proiectele de dezvoltare a Moldovei.

„Îi asigur pe toți primarii harnici din Moldova că vor găsi în viitorul guvern format de PNL cel mai puternic partener în susținerea financiară a proiectelor de investiții”, a declarat deputatul liberal.

El a amintit că țara are la dispoziție o finanțare uriașă obținută de Klaus Iohannis și de PNL care nu poate să fie cheltuită decât prin muncă și proiecte serioase.

„Vrem să schimbăm Moldova în bine, atunci trebuie să înțelegem că acest lucru va fi un efort de echipă, în care cu toții trebuie să contribuim activ. Am toată încrederea că până la sfârșitul anului, partidele politice responsabile coagulate în jurul PNL vor da țării un guvern cu puteri depline care să aprobe bugetul pentru anul următor și care să pună în aplicare direcțiile majore de dezvoltare economică asumate de PNL”, a conchis Ioan Bălan.           


Intră acum și în grupul de