Reprezentanții suceveni ai PNL și USRPLUS au convenit să susțină împreună programul județean de dezvoltare și să solicite finanțarea principalelor obiective de investiții între care autostrăzile A 7 și A 14


Intră acum și în grupul de

Prima întâlnire între reprezentanții suceveni PNL și USRPLUS a avut loc joi, la Suceava, participanții stabilind să acționeze împreună pentru punerea în aplicare a programului județean de dezvoltare.

La întâlnire au participat din partea PNL președintele PNL Suceava și al CJ Suceava, Gheorghe Flutur, primarul Sucevei, Ion Lungu și deputații PNL Ioan Bălan și Angelica Fădor, iar din partea USRPLUS președintele USR Suceava Teodora Muntean, președintele PLUS Suceava, Radu Ray, deputatul USRPLUS Radu Ciornei și senatorul USRPLUS, George Mîndruță.

În cadrul discuțiilor, președintele CJ Suceava Gheorghe Flutur a prezentat programul județean de guvernare care a fost votat cu un scor foarte bun la alegerile locale din toamna anului trecut.

„S-a convenit să avem o întâlniri periodice”, a spus Flutur.

El a arătat că prima acțiune comună va fi a parlamentarilor PNL și USRPLUS care, împreună liderii județeni Gheorghe Flutur  și Teodora Munteanu vor avea o discuție privind prioritățile bugetului pentru anul 2021.

Totodată, aceștia vor avea întâlniri cu ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, cu ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea și cu ministrul Finanțelor, Alexandru Nazare care să țină cont în formarea bugetului de necesitățile de finanțare pentru autostrăzile A7 și A 14 și celelalte lucrări de investiții privind infrastructura județului Suceava.


Intră acum și în grupul de