Flutur i-a transmis lui Florin Cîțu că pentru ca PNL să câștige alegerile din 2024 și să guverneze opt ani, e nevoie de proiecte realizate: Până atunci trebuie să avem fapte în comunitățile noastre


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a avut, joi, la Comitetul Județean de Coordonare PNL Suceava unde a fost reales președinte al organizației județene PNL Suceava un mesaj de unitate în prezența premierului Florin Cîțu pe care îl susține pentru funcția de președinte al PNL.

„Nu întâmplător, azi, în ajunul sărbătorii de 2 iulie de la Putna suntem la Suceava. Marele Ștefan ne-a adunat de foarte multe ori. Și astăzi ne adună și zilele viitoare ne adună și cred că mesajul de aici trebuie să fie un mesaj pentru viitorul României, pentru unitatea PNL și pentru construcție”, a spus Flutur.

El a spus că PNL, în județul Suceava este majoritar și că în urma alegerilor locale din toamna anului trecut, a fost ales pentru treia oară președinte al Consiliului Județean Suceava în care PNL face singur majoritatea.

„Când am intrat în politică, în 2002, PNL avea la Suceava 5-7 la sută. L-am dus în acești ani, împreună, la 52 la sută. Este greu să-l menținem acolo. Asta este important. De aceea, oferta noastră este o ofertă curajoasă de continuare a modernizării județului Suceava, de investiții în infrastructură”, a spus Flutur.

El și-a exprimat convingerea că sucevenii așteaptă marile proiecte promise de liberali.

„Când vorbim de autostrada A 7, de autostrada A8, de Autostrada Nordului, de centurile ocolitoare, de spitalul de copii, de spitalul de boli infecțioase, de al treilea terminal la Aeroport, de Stațiunea Bucovina, sunt marile proiectele pe care le așteaptă sucevenii”, a spus Flutur.

El a subliniat însă că nimic nu se poate face dacă nu sunt uniți.  

„De aici de la Suceava vă spun că va trebui să ne pregătim de o guvernare de cel puțin opt ani pentru a cheltui inteligent și gospodărește fondurile europene, resursele naționale și în felul acesta oamenii vor fi convinși că singura soluție pentru România este PNL”, a spus Flutur.

Președintele PNL Suceava a arătat că liderii liberali au prezentat în țară exemple de succes din câteva județe, inclusiv Suceava.

„Să ne bazăm pe proiecte pentru aleși locali mai mulți, să fie povești de succes să putem să ne lăudăm cu ele să câștigăm toate alegerile din 2024. Dar până atunci trebuie să avem fapte în comunitățile noastre”, a spus Flutur.

El a menționat că sunt discuții interne, care sunt normale în democrație, dar că mesajul său  ca om cu vechime liberală este de unitate.

„Aveți sprijinul acestei organizații, plecați cu vânt în pânze de la una din filialele fanion ale PNL”, a transmis Flutur lui Florin Cîțu.


Intră acum și în grupul de