Lt. Alin Găleată(ISU Suceava) despre contextul pandemic: Trebuie să rămânem cu mintea mereu în alarmă și să luăm informațiile cele mai bune și să le filtrăm cu propria noastră minte


Intră acum și în grupul de

 Contextul pandemic generat de COVID-19, a adus ISU Suceava în linia întâi, ca mod de intervenție, iar pompierii militari suceveni au dat piept cu necunoscutul în acele condiții de început pandemic nu dintr-un birou, ci direct de pe teren, a declarat marți, locotenentul Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava, la Exclusiv la Miezul Zilei, de la News Bucovina.

”Colegii noștri au deschis Spitalul Județean, noi am preluat intervențiile Serviciului Județean de Ambulanță în momentul în care aceștia au rămas fără oameni care să asigure acest lucru, ISU a fost peste tot în acele momente. Dacă ieșeai pe stradă, vedeai autospeciala pentru transport personal și victime multiple, despre care toată lumea știa că în interior are o izoletă și cu ea se transportă pacienții cu Covid-19”, a arătat lt. Alin Găleată.

El a subliniat că nivelul crescut de profesionalism și de responsabilitate reiese și din faptul că ISU Suceava are în momentul acesta mai puțin 6% dintre personal care să se îmbolnăvit de Covid-19.

”Chiar dacă nu ne-a ridicat nimeni statuie, aici plusez și aduc aminte aceste evenimente, strict pentru colegii mei, care merită toate aplauzele pentru tot ce au făcut ei atunci. Sunt oameni responsabili, cu care aș merge oriunde, aș intra în orice război. Responsabili și prin prisma faptului că din întreg personalul, nu știu dacă avem la ora actuală 6% dintre personal care să se fi îmbolnăvit și asta în condițiile în care noi transportat toți bolnavi la spital, în acea perioadă”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

”În tot acest context trebuie să rămânem cu mintea mereu în alarmă și să luăm informațiile cele mai bune și să le filtrăm cu propria noastră minte, deși e foarte greu. În furtună de informații, transmisă pe toate canalele posibile, este foarte greu ca cineva să ia decizia cea mai bună”, a concluzionat pe acest subiect lt. Alin Găleată.


Intră acum și în grupul de