USR PLUS Suceava a discutat cazul viceprimarului Teodora Munteanu și va trimite conducerii centrale două propuneri de sancționare


Intră acum și în grupul de

Biroul Județean al USR PLUS Suceava a dezbătut, joi seara, cazul viceprimarului Teodora Munteanu care a adus prejudicii de imagine și integritate organizației sucevene a partidului după ce a participat și câștigat o motocicletă la tombola organizată săptămâna trecută la Bucovina Rockfest.

Președintele organizației județene USR PLUS Suceava, senatorul George Mîndruță, a declarat pentru News Bucovina că în cadrul ședinței Biroului Județean Suceava au fost propuse două sancțiuni care să fie trimise pentru a fi discutate în Biroul Național al partidului.

Astfel, în unanimitate, cei 18 membri ai Biroului Județean Suceava prezenți la ședință au votat ca Teodora Munteanu să fie sancționată cu vot de blam, ceea ce nu prespune și pierderea calității de ales local.

Totodată, s-a propus și retragerea sprijinului politic pentru Teodora Munteanu, unde votul a fost la egalitate, 9 la 9, caz în care Munteanu și-ar putea pierde calitatea de ales local.

Senatorul Mîndruță a menționat că ambele propuneri ale Biroului Județean Suceava vor fi transmite pentru analiză și adoptarea unei decizii Biroului Național al USR PLUS.

Teodora Munteanu este membru al Biroului Județean al USR PLUS Suceava motiv pentru care o decizie de sancționare, potrivit statutului, o poate lua doar Biroul Național al partidului.


Intră acum și în grupul de