USR PLUS Suceava, după ce a propus sancționarea viceprimarului Teodora Munteanu: Suntem susținători ai revoluției bunei guvernări, iar acțiunile aleșilor USR PLUS trebuie să fie consecvente acestui deziderat


Intră acum și în grupul de

Președintele USR PLUS Suceava, senatorul Gheorghiță Mîndruță, a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă că organizația este susținătoare a revoluției bunei guvernări și că și aleșii partidului trebuie să respecte acest deziderat.

El arată că Biroul Județean USR Suceava a analizat situația creată de viceprimarul Sucevei Teodora Munteanu, cu ocazia participării la tombola Motorfest, la care a câștigat marele premiu.

„Membrii Biroului Județean își exprimă regretul pentru faptul că doamna viceprimar Teodora Munteanu nu a tratat cu atenția și demnitatea necesară unui ales politic un astfel de moment”, se arată în comunicat.

Totodată, se menționează că, la egalitate de voturi, sancțiunile propuse au fost de vot de blam/ retragerea sprijinului politic, propunere care va fi înaintată forului de decizie competent, Biroului Național.

„Prin aceasta, biroul județean USR PLUS Suceava dorește să afirme din nou faptul că este un susținător al revoluției bunei guvernări și că acțiunile aleșilor USR PLUS trebuie să fie consecvente cu acest deziderat”, a menționat senatorul Gheorghiță Mîndruță.


Intră acum și în grupul de