Rareș Bogdan anunță că urmează o bătălie determinantă pentru ca generalul Nicolae Ciucă să fie ales președintele României


Intră acum și în grupul de

Prim vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, le-a transmis, vineri după amiaza, liberalilor suceveni că bătălia cea mai importantă în acest an electoral este ca Nicolae Ciucă să fie ales președintele României.

„Din data de 9 iunie stăm trei-patru zile și ne odihnim după care urmează marea bătălie”, a spus Rareș Bogdan.

El le-a spus celor câtorva mii de susținători liberali care au participat la mitingul electoral organizat în centrul municipiul Suceava că urmează o vară fierbinte și o toamnă determinantă.

„E cea mai fierbinte și grea vară și urmează o toamnă care este determinantă pentru mersul României, pentru poziționarea României și pentru venirea multora din frații noștri din diaspora înapoi spre casă. Bătălia epică, bătălia grandioasă în afară de data de 9 iunie va fi pe 15 septembrie și 29 septembrie. Acolo e bătălia noastră pentru a avea un președinte liberal pentru următorii cinci ani la Cotroceni, pe generalul Nicolae Ciucă”, a spus Rareș Bogdan, fiind aplaudat de liderii liberali prezenți pe scenă.  

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de