Gheorghe Șoldan, la Gura Humorului: După 9 iunie și eu și Gelu Duprii ne punem pe treabă și vom transforma proiectele de pe hârtie în realități


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, a fost marți la Gura Humorului unde, împreună cu dr. Gelu Duprii, candidatul PSD pentru funcția de primar, a mers în mai multe zone ale orașului și a stat de vorbă cu oamenii pe care i-am întâlnit.

El a spus că au fost multe discuții interesante, inclusiv despre cum se poate valorifica mai bine potențialul turistic al zonei și s-a discutat despre faptul că turismul nu trebuie să fie doar de tranzit și care sunt soluțiile pentru a atrage vizitatori pentru perioade mai lungi.

Un alt subiect a fost varianta ocolitoare a orașului Gura Humorului, ai cărei indicatori economici au fost aprobați deja de Guvernul Ciolacu în urmă cu câteva săptămâni, în ședință de guvern.

De asemenea, discuțiile au fost și despre faptul că atragerea de investiții și modernizarea infrastructurii pot aduce beneficii economice, inclusiv locuri de muncă mai bine plătite.

„Am interacționat cu oameni de toate vârstele, dornici să afle despre schimbările pe care le propunem și să își exprime propriile speranțe și preocupări pentru viitorul orașului lor și al județului. Dincolo de strategii și proiecte, ceea ce realmente vor oamenii este să fie ascultați și să vadă acțiuni concrete. Și vrem să le arătăm după 9 iunie și eu, și Gelu Duprii, că ne punem pe treabă și vom transforma proiectele de pe hârtie în realități. Până atunci, le-am reamintit humorenilor că fiecare vot contează și că schimbarea se poate face doar prin vot. 9 Iunie -Ziua Schimbării”, a transmis Gheorghe Șoldan.

Comandat de PSD FILIALA Suceava, cod AEP 21240002


Intră acum și în grupul de