Gheorghe Șoldan, alături de Adrian Posa la Câmpulung Moldovenesc: Foarte mulți dintre cei cu care am discutat își doresc o schimbare și au încredere în echipa noastră.


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, a fost prezent, marți după amiaza la Câmpulung Moldovenesc la o acțiune electorală și a constatat că foarte mulți dintre cei cu care s-a întâlnit în municipiu doresc schimbarea.

„La Câmpulung Moldovenesc, alături de colegi din PSD,  am stat de vorbă cu zeci de localnici și am împărțit pliante despre programul nostru de dezvoltare a județului. L-am avut alături pe Posa Adrian, candidatul nostru pentru funcția de primar al municipiului, un inginer minier cu peste 27 de ani de experiență la Compania Națională a Uraniului”, a spus Șoldan.

El a arătat că Adrian PSD vrea o schimbare pentru Câmpulung Moldovenesc și are multe proiecte pentru mandatul 2024-2028 incluzând modernizarea infrastructurii rutiere, educaționale și sportive, îmbunătățirea serviciilor medicale și publice, precum și susținerea afacerilor locale.

„M-am bucurat sincer să văd că foarte mulți dintre cei cu care am discutat își doresc o schimbare și au încredere în echipa noastră. 9 iunie – Ziua Schimbării!”, a transmis Gheorghe Șoldan.

Comandat de PSD FILIALA Suceava, cod AEP 21240002


Intră acum și în grupul de