Gheorghe Șoldan, în cartierul Burdujeni pentru a promova programul de dezvoltare a județului: Alături de Vasile Rîmbu vom face bine atât municipiul, cât și județul Suceava!


Intră acum și în grupul de

Deputatul Gheorghe Șoldan, candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, a fost prezent miercuri după-amiaza în cartierul Burdujeni, însoțit de colegi din PSD Suceava. Echipa a distribuit pliante cu programul de dezvoltare a județului și a discutat deschis cu locuitorii despre problemele și nevoile comunității.

„Burdujeni are nevoie de investiții și de proiecte pentru rezolvarea problemelor existente, care nu sunt deloc puține. Așa cum județul trebuie să se dezvolte prin fiecare localitate în parte, la fel și în municipiul Suceava, fiecare cartier trebuie să beneficieze de atenția administrației locale,” a declarat Gheorghe Șoldan.

Candidatul PSD a subliniat importanța dezvoltării echilibrate a județului și a municipiului Suceava, afirmând că alături de Vasile Rîmbu, candidatul PSD la funcția de primar al Sucevei, vor aduce îmbunătățiri semnificative atât în municipiu, cât și în județ.

„Alături de Vasile Rîmbu, viitorul primar al Sucevei, vom face bine atât municipiul, cât și județul Suceava!” a adăugat Gheorghe Șoldan.

Deputatul a încheiat cu un apel către cetățeni, amintind că 9 iunie este „Ziua Schimbării” și îndemnându-i să aibă încredere într-un viitor mai bun.

Comandat de PSD FILIALA Suceava, cod AEP 21240002


Intră acum și în grupul de