Gheorghe Șoldan, la Stroiești: Fac parte dintr-o nouă generație și candidez la președinția Consiliului Județean pentru a demonstra că județul se poate dezvolta mult mai mult și într-un ritm mai alert decât în ultimii 16 ani


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, a fost la un miting electoral la Stroiești și a arătat că oamenii s-au săturat, pe bună dreptate, de politicieni pe care îi văd doar o dată la patru ani, când aceștia vin să le ceară votul.

„Le-am promis celor aproximativ 100 de oameni cu care m-am întâlnit ieri seară la căminul cultural din Stroiești că eu nu voi fi un astfel de politician. Fac parte dintr-o nouă generație și m-am înscris în cursa pentru președinția Consiliului Județean pentru a le demonstra sucevenilor că județul poate să se dezvolte mult mai mult și într-un ritm mai alert decât în ultimii 16 ani”, a spus Șoldan.

El a promis că oamenii din județ îl vor vedea des și nu doar la Stroiești, ci în fiecare localitate, pentru că este tânăr, are energia și ambiția necesare și știe că dezvoltarea județului nu se poate realiza decât prin dezvoltarea fiecărei comunități.

La Stroiești, am fost miercuri alături de colegii din PSD Suceava pentru a-l susține pe Gheorghiță Chirilă, candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei, și pentru a le vorbi oamenilor despre programul PSD de dezvoltare a județului.

După două mandate de consilier local, Gheorghiță Chirilă a luat decizia de a candida pentru funcția de primar, dorind să demonstreze că este pregătit să ducă comuna la un nou nivel de dezvoltare.

„Echipa PSD va fi alături de candidatul nostru și de locuitorii comunei Stroiești, așa cum am fost și în realizarea celor mai importante proiecte pentru comunitate în perioada administrației social-democrate. Aceasta este promisiunea noastră: un angajament real și vizibil. Nu doar cuvinte rostite în campania electorală și un președinte de Consiliu Județean pe care îl vedeți doar o dată la patru ani”, a transmis, cu încredere, Gheorghe Șoldan.

Comandat de PSD FILIALA Suceava, cod AEP 21240002


Intră acum și în grupul de