Gheorghe Flutur răspunde criticilor cu fapte: A fost asfaltat drumul nemodernizat pe care era bannerul cu mesajul „Pe drumul cel bun”


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, și primarul orașului Siret, Adrian Popoiu, au reacționat prompt la criticile recente apărute în campania electorală.

Potrivit PNL Suceava, într-o noapte, adversarii politici au pus un banner cu mesajul „suntem pe drumul cel bun” deasupra unui drum nemodernizat, stârnind diverse speculații.

În urma acestei acțiuni, președintele Flutur a declarat că singura soluție pentru a răspunde criticilor este modernizarea drumului, nu mutarea bannerului. Astfel, astăzi, problema drumului a fost rezolvată prin asfaltarea acestuia.

Într-o notă ironică, Flutur a transmis: „Aduceți bannerul înapoi! De fapt, nu îl mai aduceți, că e rezolvată problema drumului.”

Președintele Flutur și primarul Popoiu au trimis o fotografie către critici pentru a sublinia succesul realizării acestei lucrări și pentru a reafirma că administrația liberală este dedicată modernizării infrastructurii rutiere.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de