Gheorghe Flutur a lansat candidații de primar la Calafindești și Bălcăuți care sunt harnici și beneficiază de toată susținerea lui


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, împreună cu primarul liberal de Siret, Adrian Popoiu au participat, duminică, la lansarea candidaților de primar din comunele Bălcăuți și Calafindești.

În comuna Bălcăuți, întâlnirea a avut loc în căminul cultural din Negostina, unde Gheorghe Flutur îl susține pe primarul în funcție, Șoiman Vasile.

Președintele Gheorghe Flutur a vorbit despre proiectele majore ale primarului Șoiman.

El a dat localnicilor o veste bună că acesta a obținut aprobarea pentru un proiect de 4 milioane de euro pentru alimentarea cu apă și canalizare în satele Bălcăuți și Negostina, care va cuprinde aproximativ 15 km de conducte. Orașul Siret a ajutat la racordarea la stația de epurare a orașului.

Primarul Vasile Șoiman are în lucru proiecte de asfaltare în Negostina, precum și în satele Gropeni și Bălcăuți. Contractele sunt semnate și asfaltările au început deja în unele zone, urmând ca în satul Negostina să înceapă în curând, a spus președintele PNL Suceava.

„Primarul Șoiman este un primar harnic, reabilitând școlile și căminele culturale. De asemenea, are proiecte pentru piste de biciclete și un parc fotovoltaic care va ajuta la reducerea costurilor pentru iluminatul public din comună”, a spus Flutur.

Președintele Gheorghe Flutur a adus vestea bună a extinderii Autostrăzii A7 până la Siret, care va trece prin comuna Bălcăuți.

El i-a cerut primarului să revizuiască planul de urbanism al comunei și să integreze proiectul comunei Bălcăuți cu autostrada.

La Calafindești, peste 250 de persoane au participat la lansarea primarului liberal Adrian Frâncu, un alt primar foarte harnic, cu numeroase proiecte și foarte implicat, pentru care președintele Gheorghe Flutur a oferit garanții. Răspunsul populației a fost de ropote de aplauze.

Primarul Frâncu are proiecte în toate domeniile și nu a ratat niciun fond european. În prezent, pregătește un parc fotovoltaic și este înconjurat de oameni cu experiență în primărie. Acesta are toată susținerea președintelui Flutur.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de