Gheorghe Șoldan, la Ostra, alături de candidatul PSD la funcția de primar, Marian Răzvan Calenciuc: Candidatul nostru are o viziune clară privind dezvoltarea comunei


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, a fost prezent duminică după amiaza la Ostra unde, alături de candidatul PSD la funcția de primar al comunei, Marian Răzvan Calenciuc, a prezentat în fața a circa 150 de localnici planurile de dezvoltare a comunei, dar și a județului Suceava.

Marian Răzvan Calenciuc, candidatul PSD pentru funcția de primar la Ostra, are o viziune clară în ceea ce privește dezvoltarea comunei, a spus Șoldan care a menționat că acesta are în vedere să atragă în localitate fonduri guvernamentale și europene, să acorde sprijin pentru afacerile locale și să încurajeze implicarea tinerilor în antrenoriat, precum și să  promoveze zona turistică în parteneriat cu primăriile de pe Valea Bistriței.

Marian Răzvan Calenciuc are 38 de ani, este licențiat în Drept, căsătorit, tată, iar de 17 ani lucrează într-o companie multinațională, fiind în prezent manager zonal.

Acesta are în plan și rezolvarea unor proiecte care țin de infrastructura rutieră din comună, dar și reabilitarea blocurilor din localitate, îndiguirea pâraielor, ecologizarea zonei Tarnița, înființarea unei rețele de hidranți, extinderea rețelei de apă și canal, achiziționarea unei noi mașini de pompieri și o dotare mai bună pentru Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei.

Mai mult,Marian Calenciuc își propune și înființarea unui centru afterschool, dar și luarea unor măsuri de sprijinire a elevilor din comună, cum  ar fi o masă caldă în fiecare zi de școală și crearea unui ansamblu de dansuri al școlii gimnaziale.

„Am toată încrederea în viziunea lui Marian Răzvan Calenciuc și în capacitatea acestuia de a dezvolta comuna Ostra, concomitent cu celelalte localități din zona de munte a județului. Îi voi fi alături în realizarea tuturor acestor proiecte, însă cel mai important pas este pe 9 iunie. Atunci avem nevoie de cât mai multă susținere pentru a face schimbarea. La Primăria Ostra și la Consiliul Județean Suceava”, a spus Șoldan, amintind că 9 iunie este Ziua Schimbării.

Comandat de PSD FILIALA Suceava, cod AEP 21240002


Intră acum și în grupul de