Gheorghe Flutur, maraton electoral la Moldovița și Vatra Moldoviței pentru susținerea „stâlpului Bucovinei”, Traian Iliesi și pentru Virgil Saghin


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, împreună cu deputatul liberal Angelica Fădor și senatorul PNL Daniel Cadariu, au participat, marți, la lansarea candidaturilor la funcția de primar a candidaților PNL din Moldovița și Vatra Moldoviței, Traian Iliesi și Virgil Saghin.

La Moldovița, candidatul PNL, Traian Iliesi, este adesea numit „stâlpul Bucovinei” de către președintele PNL, fiind considerat un adevărat erou pentru mandatele sale.

Iliesi a preluat o localitate uitată și prăfuită, care acum a devenit o perlă a Bucovinei, cu oameni gospodari, cu un muzeu al ouălor încondeiate, mocănița Huțulca și un port popular aparte al huțulilor.

Traian Iliesi a fost primul primar care a inițiat proiectele de apă și canalizare, a asfaltat drumuri, a construit diguri, poduri și podețe.

Cu ajutorul lui Gheorghe Flutur, Traian Iliesi a scos Moldovița de sub ape după inundațiile din 2008 și 2010.

Astăzi, comuna are școli și un liceu modernizate, dispensare, stații de salvare pentru toată Valea Moldoviței. Președintele Flutur a anunțat că va continua drumul de la Argel spre Valea Brodinei și punctul de frontieră Ulma. Traian Iliesi va fi în continuare primar, iar acest lucru este confirmat de ropotele de aplauze pe care le-a primit în timpul prezentării realizărilor sale.

La Vatra Moldoviței, atmosfera a fost incendiară, peste 500 de oameni participând la lansarea candidaturii lui Virgil Saghin.

Președintele Flutur a mărturisit că nu a mai trăit o asemenea experiență, aplauzele și ovațiile fiind atât de puternice încât au întrerupt discursurile. Evenimentul a fost electrizant și mobilizator pentru întreaga echipă. La eveniment au fost prezenți și parlamentarii de Suceava, Angelica Fădor și Constantin-Daniel Cadariu, precum și primarii liberali din Sadova, Frumosu și Moldovița.

Primarul Virgil Saghin a adus la cunoștința gospodarilor din Vatra Moldoviței numeroase realizări, de la apa și canalizare, la drumuri modernizate, școli, sală de sport și cămin cultural. Modul său de comunicare și relaționare a fost apreciat, iar mai multe voci au afirmat că Vatra Moldoviței este o comună cu un minim de 90% susținere pentru PNL, în semn de recunoștință pentru Virgil Saghin și Gheorghe Flutur.

„Astfel am încheiat maratonul de astăzi în zona de munte, într-o atmosferă electrizantă, foarte încurajatoare și optimistă”, a concluzionat Gheorghe Flutur.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de