Gheorghe Șoldan, alături de Vasile Rîmbu: M-am bucurat să văd atâția oameni care cred în noi și care sunt gata să se implice activ pentru a transforma aceste planuri în realitate.


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, a participat, marți seara, la restaurantul Farestin din Burdujeni, la o întâlnire cu aproximativ 300 de locuitori ai cartierului, alături de echipa PSD Suceava și cu viitorul primar al municipiului, Vasile Rîmbu.

În cadrul întâlnirii, Vasile Rîmbu a subliniat planurile sale pentru a face bine Suceava, iar Șoldan este convins că este omul potrivit pentru a aduce aceste schimbări.

La rândul său, în calitate de candidat pentru președinția Consiliului Județean Suceava, Șoldan a vorbit despre viziunea sa pentru dezvoltarea județului, despre importanța colaborării între administrațiile locale și cea județeană pentru a aduce schimbările necesare și a subliniat, de asemenea, faptul că toate localitățile din județ trebuie să beneficieze de investiții în infrastructură, utilități, educație și sănătate.

„Județul Suceava are un potențial imens, dar trebuie să facem mai mult pentru a-l valorifica. Să obținem mai multe fonduri europene și guvernamentale, să modernizăm infrastructura rutieră în tot județul, să atragem investitori, să sprijinim inițiativele locale și să creăm oportunități pentru tineri”, a spus Șoldan.

El a declarat că a fost impresionat de dorința oamenilor de schimbare și implicare.

„Am simțit o energie pozitivă și un angajament real de a lucra împreună pentru a construi un viitor mai bun. M-am bucurat să văd atâția oameni care cred în noi și care sunt gata să se implice activ pentru a transforma aceste planuri în realitate. Le mulțumesc tuturor pentru participare, pentru ideile valoroase și pentru sprijinul lor. Împreună, putem face diferența. Împreună, putem aduce schimbarea pe care o dorim cu toții”, a transmis Gheorghe Șoldan, cu încrederea că 9 iunie este Ziua Schimbării.

Comandat de PSD FILIALA Suceava, cod AEP 21240002


Intră acum și în grupul de