Flutur, la Bălcăuți, alături de primarul Vasile Șoiman: În sfârșit au venit constructorii pentru asfaltarea drumurilor și au început în Negostina


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost, joi, pe șantier cu primarul de la Bălcăuți, Vasile Șoiman.

El a spus că în comuna Bălcăuți se asfaltează 6 kilometri de drumuri, în toate cele trei sate: Bălcăuți, Negosina și Gropeni.

De asemenea, Consiliul Județean Suceava repară, plombează drumurile județene care leagă Siretul de Dărmănești, iar una dintre cele mai importante lucrări, un proiect de 4 milioane de euro, este pentru 15 km conducte pentru de apă și canal.

„În sfârșit au venit constructorii pentru asfaltarea drumurilor și au început cu 1.3 km în satul Negostina. Tot pe aici, prin Negostina, va trece și coloana de canalizare. Datorită unei bune colaborări, cei de la Primăria Bălcăuți au primit acceptul de la Primăria Siret să folosească stația de epurare a orașului Siret și, astfel, să nu fie nevoiți să își construiasca una proprie”, a spus președintele CJ Suceava.

Președintele Flutur spune clar: ”Comuna Bălcăuți a intrat în linie dreaptă la modernizare, drumuri modernizate, apă – canal,  proiecte care înseamnă creșterea confortului populației din zonă. Oamenii de aici știu că primarul Șoiman le-a făcut cămine culturale, școli, faptul că are proiecte pentru piste de biciclete și urmează proiectele mari, cele de iluminat public, toate acestea fiind meritul unui primar gospodar.‘‘

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de