Gheorghe Flutur se bazează pe Elena Coroamă pentru Primăria Gălănești: Așa cum a reușit în afaceri va reuși și în administrarea comunei


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, joi, la lansarea candidaturii pentru funcția de primar al comunei Gălănești a doamnei Elena Coroamă, o veche liberală și un prosper om de afaceri.

Elena Coroamă, care deține o mică fabrică ce oferă locuri de muncă pentru 30 de persoane, și-a asumat candidatura cu un proiect foarte curajos pentru comuna Gălănești.

Gălănești este un loc în care Elena Coroamă promite să aducă apă și canalizare, utilități care lipsesc în prezent. De asemenea, ea dorește să aducă gazul metan, având în vedere că pe teritoriul comunei trece o conductă care zace îngropată și nefolosită de pe vremea când județul era condus de PSD.

Elena Coroamă intenționează să construiască un centru medical și un sediu nou de primărie.

Candidatul PNL are susținerea totală a președintelui Gheorghe Flutur și, așa cum a reușit în afaceri, este convinsă că va reuși și în administrarea primăriei Gălănești.

La eveniment au fost prezenți primarii liberali de la Vicovu de Sus, Horodnic de Sus și Bilca, iar președintele Flutur a dat aceste trei exemple de succes, subliniind realizările acestora.

După 28 de ani sub conducerea PSD, orașul Vicovu de Sus a înflorit în numai trei ani de administrație liberală. Vasile Iliuț a implementat proiecte majore, inclusiv un proiect de canalizare de peste 35 milioane de euro și proiecte de gaz metan în asociere de peste 9 milioane de euro.

Orașul a modernizat școli și grădinițe și a început construirea variantei ocolitoare care va scoate traficul de la punctul de trecere a frontierei.

La Bilca, Zaharie Rusu a transformat localitatea tradițională într-o comunitate cu drumuri moderne, apă, canalizare și școli moderne, inclusiv un cămin cultural, iar la Horodnic de Sus, se pot vedea numeroasele proiecte de succes ale liberalului Valentin Luță: modernizarea drumurilor, școlilor, casei de cultură, farmaciilor, sălii de sport și parcului industrial, toate acestea fiind cărți de vizită pentru administrația liberală.

Gheorghe Flutur a subliniat că aceste exemple demonstrează că se poate realiza dezvoltare și succes în administrația locală sub conducerea liberală.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de