Ioana Grigoras si Sebastian Ogica, Miss și Mister Boboc 2014 la Liceul cu Program Sportiv Suceava


Intră acum și în grupul de

Liceul cu Program Sportiv Suceava și-a sărbătorit bobocii printr-un eveniment organizat miercuri seara la Dom Polski, în centrul spectacolului aflându-se nouă perechi de tineri liceeni. Sportivii suceveni s-au distrat, s-au simțit bine și au petrecut momente frumoase în compania colegilor care s-au pregătit așa cum se cuvine să organizeze un bal memorabil, chiar dacă nu au avut un invitat special la eveniment.

bal sportiv 2014 (3)

„Sărbătoarea bobocilor” de la Liceul cu Program Sportiv Suceava a debutat cu punctualitate, la ora anunțată de organizatori, lucru foarte apreciat de publicul din sală. După un dans salsa plin de voie bună, cele nouă perechi înscrise în competiția pentru titlurile de Miss și Mister au pășit grațioase în ținuta de zi, tinerii fiind însoțiți de elevi din clasele a XII-a. Bobocii au făcut cunoștință cu publicul, dar și cu juriul, ei având de răspuns unor întrebări încuietoare din partea prezentatorilor, spre deliciul colegilor din sală care râdeau sau șopteau răspunsurile. Pentru că au trecut cu brio de prima probă, bobocii s-au retras în culise, pe scenă făcându-și apariția colegi mai mari, cu numere antrenante de dans modern, demonstrații de capoeira și o interpretare deosebită la chitară a piesei „Nebun de alb”. Cei 18 boboci au revenit în scenă cu proba de dans rock’n’roll și latino, fiecare arătându-și talentul la dans într-un mod impecabil. Până la următoarea probă, cea a ținutei sportive și cea de îndemânare, elevii de la Sportiv au arătat că se pricep și la beatbox pe piese precum „Harlem Shake”, „Wiggle” sau „ Mr. Saxobeat”, dar și la actorie, interpretând un fragment din „Romeo și Julieta”, la muzică și dans popular, dans modern sau pantomimă. Un moment artistic foarte apreciat de public, răsplătit cu multe aplauze a fost sceneta umoristică „Doi Vulpoi”, după Dem Rădulescu.

bal sportiv 2014 (2)

Nelipsita probă a ținutei de seara a însemnat punctul culminant al sărbătorii bobocilor, ei defilând cu mult curaj în rochii și costume deosebite. Până la deliberările juriului, un dans țigănesc „ca la carte” prezentat de elevi, dar și de profesoara coordonatoare i-a cucerit pe cei prezenți în sală cu energia debordantă și ritmul specific.

După mai bine de o oră și jumătate de spectacol, emoțiile celor nouă perechi de boboci au luat sfârșit, juriul hotărând să acorde următoarele premii: Miss și Mister Talent: Ioana Șpac și Ionuț Măzărean; Miss și Mister Creativitate: Andreea Crețu și Tudor Boureanu, iar mult râvnitele titluri de Miss și Mister Boboc 2014 elevilor Ioana Grigoraș și Sebastian Ogică.

bal sportiv 2014 (1)


Intră acum și în grupul de