Cinema City aduce sucevenilor cele mai bune experiențe cinematografice, în urma unei investiţii de 6 milioane de euro. „Star Wars” se va vedea la Suceava pe 18 decembrie, înaintea premierei din SUA


Intră acum și în grupul de

Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România, parte din Cineworld Group, al doilea mare operator de cinematografe din Europa, a inaugurat joi cel de-al 22-lea multiplex al companiei, la Iulius Mall Suceava. Investiția se ridică la 6 milioane de euro, fiind acoperită atât de Cinema City, cât şi de către dezvoltatorii centrului comercial.

Intrarea pe piața suceveană a celui mai mare operator de cinematografe din România a fost sărbătorită de zeci de persoane, iar în loc de panglică, conducerea Cinema City alături de oficialiățile locale au tăiat o rolă de film. Evenimentul a fost marcat așa cum se cuvine, cu tort și șampanie, iar la final oaspeții s-au delectat cu un concert Dj Rynno & Sylvia, după care au vizionat o producție cinematografică.

cinema city

Începând de vineri, 6 noiembrie, sucevenii au ocazia să urmărească cele mai bune filme, în opt săli complet digitalizate, ce au un design special și care oferă 1.346 de locuri confortabile. Mai mult, din cele opt săli, șase sunt cu ecran 3D. De asemenea, noul multiplex cuprinde şi o zonă de lounge & bar, unde cinefilii se pot relaxa și savura o cafea gustuoasă.

În cadrul unei conferințe de presă, Andrea Buda, marketing și PR manager Cinema City pe România și Ungaria, a declarat faptul că sucevenii vor avea parte de cele mai bune experiențe cinematografice și se vor bucura de servicii ireproşabile.

andrea buda cinema city

„Suntem foarte mândri să fim aici, în Suceava, și să sărbătorim cel de-al 22-lea multiplex din România. Cinema City este cel mai bun loc unde puteți urmări un film. Venind la acest cinematograf, sucevenii au aceeași experiență pe care o pot avea într-un Cinema City din București sau chiar dintr-un alt oraș din Europa”, a declarat Andrea Buda, precizând faptul că sălile de cinematograf sunt dispuse în amfiteatru, ecranele sunt de mari dimensiuni, iar scaunele oferă confort.

De asemenea, Andrea Buda a explicat că nu vor fi decalaje în ceea ce privește datele de lansare a filmelor, acestea fiind lansate concomitent în toate cinematografele Cinema City din țară, iar de cele mai multe ori premierele naționale sunt odată cu cele internaționale.

Mai mult, după cum a arătat Andrea Buda, uneori producțiile cinematografice vor ajunge în sălile de cinema din România înaintea celor din Statele Unite ale Americii, „Star Wars”, cel mai aşteptat film al anului, fiind din 18 decembrie la Cinema City.

„Putem spune cu mândire că în Suceava se va putea urmări Star Wars în noaptea de joi spre vineri, cu o jumătate de zi înainte de SUA”, a punctat Andrea Buda, marketing și PR manager Cinema City pe România și Ungaria.

La rândul său, Ioana Ionescu, Marketing Manager al Cinema City România, a declarat că pentru producțiile „Jocurile Foamei: Revolta – Partea a 2-a” şi „Star Wars: Trezirea Forţei” biletele s-au pus deja în vânzare în reţeaua Cinema City.

filme

„Încă din primul weekend de la deschidere, bucovinenii ne-au impresionat venind într-un număr mare la cinema. Ştim cât de aşteptat a fost acest cinematograf şi suntem mândri să încheiem anul cu deschiderea Cinema City de la Suceava, păstrând standardele înalte de calitate caracteristice oricărui alt cinematograf din România sau de peste hotare. De acum, locuitorii din Suceava şi din regiune vor beneficia de experienţe cinematografice speciale şi se vor bucura de cele mai noi şi mai variate filme, precum şi de blockbustere internaţionale spectaculose. Printre cele mai aşteptate filme proiectate la sfârşit de an se numără «Spectre», cel de-al 24-lea film din seria James Bond, care a avut premiera pe 6 noiembrie și cu care am deschis și cinematograful din Iulius Mall Suceava, continuând în perioada următoare cu «Jocurile Foamei: Revolta – Partea a 2-a» şi «Star Wars: Trezirea Forţei», pentru care biletele s-au pus deja în vânzare în reţeaua Cinema City”, a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager al Cinema City România.

La inaugurarea oficială a celui mai mare multiplex din nordul țării au luat parte și oficialități locale care au felicitat investitorii.

Catalin Nechifor

„Vreau să vă felicit, filmul înseamnă și educație, viziune și viitor și vă doresc să aveți săli pline în fiecare seară”, a declarat președintele Consiliului Județan Suceava, Cătălin Nechifor.

Și viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a ținut să felicite compania pentru că și-a respectat promisiunea și a deschis pentru locuitorii orașului un cinematograf modern.

Lucian Harsovschi

„După multe așteptări, municipiul Suceava are un multiplex și trebuie să recunosc că am fost puțin critic și sceptic la un moment dat. Important este că cei din Suceava nu mai sunt nevoiți să meargă în județele învecinate la film. Nu numai că nu mai merg, dar rămân în Suceava, la un cinematograf  nou, modern. Vă felicit și sper ca această investiție să fie una benefică și să vă dezvoltați”, a spus Lucian Harșovschi.

Eduard Marcu, managerul Iulius Mall Suceava, a declarat faptul că multiplexul din cadrul complexului comercial reprezintă cea mai bună posibilitate de petrecere a timpului liber

eduard marcu

„Ne bucurăm că alături de Cinema City, partenerul nostru de încredere, am reușit să inaugurăm la Iulius Mall Suceava cel mai mare multiplex din nordul țării. Cele opt săli de cinema reprezintă cea mai bună posibilitate de petrecere a timpului liber, așa cum s-a văzut și în weeekend-ul trecut când a fost deschis cinematograful”, a spus Eduard Marcu.

Preţuri la Cinema City din Iulius Mall Suceava

Preţurile biletelor pentru filmele 2D sunt de 16,5 lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00 şi 18,5 lei după această oră. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, preţul este de 18 lei, iar după această oră preţul este de 20 lei.

Preţurile biletelor pentru filmele 3D sunt de 18,5 lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00, şi 20,5 lei după această oră. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, preţul este de 20,5 lei, iar după această oră preţul este de 22,5 lei. Aceste preţuri nu includ costul ochelarilor 3D, pe care spectatorii îi pot păstra şi refolosi fără limită. Ochelarii 3D costă 3 lei.

Preţurile reduse pentru filmele 2D pentru elevi, studenţi şi pensionari, sunt: de luni până joi 14,5 lei, iar de vineri până duminică preţul este de 15,5 lei, înainte de ora 17.00 şi de 16,5 lei, după ora 17.00.

Preţurile reduse pentru filmele 3D pentru elevi, studenţi şi pensionari sunt: 17,5 lei de luni până joi înainte de ora 17.00, iar după această oră preţul este de 19,5 lei. De vineri până duminică, preţul este de 19,5 lei, înainte de ora 17.00, iar după această oră este de 21,5 lei.

Preţurile reduse pentru filmele 2D pentru copii sub 10 ani sunt de: 14 lei, de luni până joi şi de 15 lei de vineri până duminică înainte de ora 17.00; după această oră, preţul este de 16 lei. Pentru filmele 3D, preţul redus pentru copii sub 10 ani este de 16 lei.

Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, complet digitalizată, şi online. Mai multe detalii despre noul cinematograf pot fi găsite pe website-ul www.cinemacity.ro.

Despre Cinema City

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România şi face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe din Europa. Compania are multiplexuri în 16 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Iaşi, Ploieşti, Piteşti, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

În total, Cinema City operează 22 de multiplexuri, cu 198 de săli şi 36.289 de locuri. Cineworld Group este prezent în  9 ţări, deţinând 215 multiplexuri cu mai mult de 1.990 de săli, dintre care 25 IMAX şi 12 săli 4DX. Primul cinematograf al companiei a fost deschis în 1930 în Haifa, Israel, compania extinzându-se în Europa Centrală  în 1997, şi intrând în România în 2007.

 

 

 

 

 


Intră acum și în grupul de