Ana Croitoru și Lucian Faraon, Miss și Mister Boboc la Colegiul ”Alexandru cel Bun” din Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Ana Croitoru din clasa a IX-a F (Filologie) şi Lucian Faraon din clasa a IX-a A (Matematică – informatică intensiv engleză) au devenit Miss şi Mister Boboc la Colegiul Alexandru cel Bun din Gura Humorului, pe baza voturilor publicului. Premierea a făcut-o doamna director Mihaela Ursaciuc, mereu alături de elevii care doresc să se afirme şi cu aprecieri la scenă deschisă la adresa celor foarte implicaţi.

balul-bobocilor-colegiul-alexandru-cel-bun-gura-humorului-2016-1

La fel de desăvârşiţi în ţinută, atitudine şi prestanţă au fost şi ceilalţi boboci: Narcisa Nechitoaia (clasa a IX-a A) – Miss Popularitate, Andrei Orhean (clasa a IX-a C) – Mister Popularitate; Smărăndiţa Mureş (clasa a IX-a A) – Miss Naturaleţe, Radu Panţiru (clasa a IX-a D) – Mister Naturaleţe; Beatrice Gemanari (clasa a IX-a A) – Miss Frumuseţe, Ştefan Macovei (clasa a IX-a F) – Mister Frumuseţe; Alexia Lişneanu (clasa a IX-a F) – Miss Spontaneitate, Ionuţ Boca (clasa a IX-a A) – Mister Spontaneitate; Rebeca Pazar (clasa a IX-a H) – Miss Originalitate, Daniel Popovici (clasa a IX-a B) – Mister Originalitate; Cătălina Vicu (clasa a IX-a A) – Miss Eleganţă, Mihai Boca (clasa a IX-a F) – Mister Eleganţă; Andreea Bîrsan (clasa a IX-a D) – Miss Creativitate, Dorin Popescu (clasa a IX-a A) – Mister Creativitate.

Debutul spectacolului concurs prin intrarea perechilor de seniori şi juniori pe covorul roşu, în cadrul Carnavalului de la Veneţia, a fost spectaculos şi impresionant şi a deschis valsul bobocilor, aducându-i pe scenă pentru a face cunoştinţă cu ei. Eleganţă, frumuseţe, naturaleţe şi multă muncă pentru reuşită. Dansul seniorilor, tarantella, a animat atmosfera şi a oferit un moment de culoare şi de ritm. Tot elevii claselor a XII-a au purtat publicul pe ritmuri de swing şi de disco. Prezentatorii-Raluca Paşcovici şi Ionuţ Gheorghiu (clasa a XII-a A), Alexandra Răcilă (clasa a XII-a G) şi Sebastian Bîrsan (clasa a XII-a F) au reuşit să impresioneze în permanenţă prin prezenţă de spirit, ţinută şi umor.

balul-bobocilor-colegiul-alexandru-cel-bun-gura-humorului-2016-2

Tema Balului Bobocilor 2016 la Colegiul Alexandru cel Bun  a fost Back to the Future iar momentele şi încercările la care au fost supuşi pretendenţii la titluri au respectat şi tema şi posibilele interpretări ale acesteia. Ineditul spectacolului concurs l-a constituit proba de cultură generală care şi-a dorit să fie piatra de încercare pentru participanţi. Proba a fost gândită în trei etape şi a testat cunoştinţele de geografie, cunoştinţele de cultură generală şi cunoştinţele de literatură ale celor opt perechi de elevi. Încadrat perfect în tema balului, celebrul roman Maşina timpului al lui H.G.Wells a fost suportul întrebărilor gândite de seniori pentru boboci, probă care chiar a fost apreciată şi care a încurajat lectura.

balul-bobocilor-colegiul-alexandru-cel-bun-gura-humorului-2016-3

Tema a fost şi pretextul probei impuse care a plimbat publicul printre ani, evenimente, personalităţi, genuri muzicale şi stiluri de dans. Bobocii au pregătit prezentări scurte ale unor ani reprezentativi pentru anumite domenii, ani pe care i-au ilustrat prin dans(rock and roll – 1980, charleston – 1930, menuet – 1900, tango – 1945, disco – 1960)prin interpretarea unor hituri din perioada respectivă(Dă-mi nopţile-napoi – A.S.I.A – 2000),prin reproducerea unor secvenţe din filme(Grease – 1978) sau prin ingenioasa imaginare a unui dans al mirilor în 2025.

Proba la alegere a adus pe scenă momente de pantomimă (împreună cu Bogdan Catargiu din clasa a XII-a G), dansul ţigănesc (împreună cu Tudor Vasilcovschi – clasa a XI-a A), streetdance (împreună cu trupa de dans de la Şcoala gimnazială nr.1), samba, cabaret (împreună cu Robert Mocan – clasa a XII-a G), stiluri de dans de actualitate, stand up comedy, scurte piese de teatru (împreună cu Iulian Vodă – clasa a XII-a F) unii boboci au dorit să cucerească prin voce cu piese celebre:The Power of Love, Hot Nigga, Rolling in the Deep, Ciobănaş la oi am fost.

Momentul psihedelic creat de filmul care imagina viitorul a încheiat Balul Bobocilor de la Colegiul Alexandru cel Bun. Invitaţi ai organizatorilor au fost trupa de rock a colegiului, Potera, care a susţinut un miniconcert şi Sergiu Butnaru (clasa a X-a F) care a interpretat trei piese proprii pe beaturile lui Răzvan Catargiu (clasa a XII-a A).

SHIFT, Criss Blazziny şi ASPY au fost invitaţii speciali ai serii şi cei care au organizat after party. Timp de 45, respectiv 30 de minute, scena a antrenat publicul iar până dimineaţă toţi cei prezenţi s-au bucurat de muzică bună şi distracţie.

Andresa Crăiuţ şi Cosmin Balan, Miss şi Mister Boboc din trecut, din urmă cu patru ani, au înmânat premiile, coroniţa şi nu în cele din urmă ştafeta bobocilor actuali, prezentului care abia se obişnuieşte cu ideea că reprezintă, de fapt, viitorul.

balul-bobocilor-colegiul-alexandru-cel-bun-gura-humorului-2016-4

Back to the Future a fost o călătorie imaginară care a pornit de la nişte întruniri ale elevilor din cele zece clase a XII-a implicate, a continuat cu preselecţiile, cu promovarea balului în corpurile de clădire ale colegiului, cu împărţirea afişelor în oraş, cu realizarea spotului publicitar la radio Impact FM Gura Humorului, a mai fost nevoie de sponsori care au susţinut spectacolul concurs ca de obicei, a fost necesară achiziţionarea scenei, a luminilor, rezervarea sălii (Toaca), realizarea şi vânzarea biletelor (Tipografia Terra Design), au fost programate repetiţiile sub directa şi atenta îndrumare a coregrafilor Andrei şi Oana Podariu, Şi totul a fost posibil datorită unor elevi inimoşi coordonaţi de Andreea Babi (clasa a XII-a A), şi prin implicarea permanentă a domnului profesor George Checheriţă şi a doamnei diriginte, profesor Aurica Lucaci. (Anişoara Flocea, clasa a 12-a A, Profesor Cîmpan Brînduşa Luminiţa, Colegiul Alexandru cel Bun Gura Humorului, Suceava)


Intră acum și în grupul de